Ender 3 Neo'dan Artillery Sidewinder X2'ye geçilir mi?

Ben çok baskı almıyorum, istediğim tip model çok bulamıyorum çünkü. Beni bozulmadıkça götürür. Zaten yatağı bu tip hareket eden makinelerde daha fazla hıza stabil şekilde zor ulaşırlar, bundan sonra Corexy'a ya da Delta'lara geçmek gerek.

Stok 5 adet.

Sipariş ediyorum hocam, tekrardan çok teşekkür ederim tüm katkılarınız ve yardımlarınız için :))

Yazıcı geldikden sonra kalibrasyon ve Firmware Update dışında yapmam gereken bir şey var mı?

Önemli değil. Son makineyi sen aldın sanırım.

Firmware update ben yapmadım. Son baktığımda çıkan sürüm beta idi.

Ben rotation distance ayarı yapmıştım, PID tuning ve belki birkaç şey daha ama onlar aklıma gelmedi şimdi. Pressure advance ayarı da yaptım ama makine pek hoşlanmadı, geri aldım ayarları. PID tuning sonrası üstteki ışık baskı sırasında göz kırpar biraz, normal, bağlantıları kurcalama boşuna.

Dikkat etmen gereken birkaç nokta:

Kafadaki sensor PEI sheeti algılıyor, onu kaldırıp homing vb. bir iş yaparsan nozül tablaya çakılır. Sensörün vidası gevşekse sensör yamuk durabileceğinden gene tablayı algılayamayabilir ve gene çakılır.
Ben tabla ayar kafalarının vidalarını uzun olanlarla değiştirdim, alttan da somun taktım. Reddit'de tablası makineden uçan kullanıcılar vardı.

Makine Z offseti geçici olarak unutabiliyor, kapatıp açınca kendine gelir, yeniden ayar yapma boşuna.

Makineyi yalnız bırakma, hızlı olduğundan daha öncekinden çok daha farklı sorunlar yaşayabilirsin. PEI sheeti sadece kolonya ya da alkolle silmek her zaman işe yaramıyor, ara ara bulaşık deterjanı ile yıkaman gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Önemli değil. son makineyi sen aldın sanırım.

Firmware Update ben yapmadım. Son baktığımda çıkan sürüm beta idi.

Ben rotation distance ayarı yapmıştım, pıd tuning ve belki birkaç şey daha ama onlar aklıma gelmedi şimdi. Pressure advance ayarı da yaptım ama makine pek hoşlanmadı, geri aldım ayarları. Pıd tuning sonrası üstteki ışık baskı sırasında göz kırpar biraz, normal, bağlantıları kurcalama boşuna.

Dikkat etmen gereken birkaç nokta:

Kafadaki sensor peı sheeti algılıyor, onu kaldırıp homing vb. bir iş yaparsan nozül tablaya çakılır. Sensörün vidası gevşekse sensör yamuk durabileceğinden gene tablayı algılayamayabilir ve gene çakılır.
Ben tabla ayar kafalarının vidalarını uzun olanlarla değiştirdim, alttan da somun taktım. Reddit'de tablası makineden uçan kullanıcılar vardı.

Makine Z offseti geçici olarak unutabiliyor, kapatıp açınca kendine gelir, yeniden ayar yapma boşuna.

Makineyi yalnız bırakma, hızlı olduğundan daha öncekinden çok daha farklı sorunlar yaşayabilirsin. Peı sheeti sadece kolonya ya da alkolle silmek her zaman işe yaramıyor, ara ara bulaşık deterjanı ile yıkaman gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam, hayır henüz almadm sahibindenin parayı aktarmasını bekliyorum fakat hala stokta gözüküyor bende, stoku nereden görüyoruz?

Sepete 2 tane eklemeye çalışınca uyarı gözüküyor. Şu an bir tane ve 500 lira zamlı.
Akşamına alacağım o zaman, inşallah satılmaz.

Hocam peki sence 4 pro modeli ile arasında değecek fark varmı?

Hocam 1 saat önce denedim sorun yok, şimdi yazıcıyı alıyordum kampanya sınırı dolmuş 8k ya çekiyorum yazıcıyı mecbur :D

8k ya aldım hocam yazıcıyı, son stokuda ben kaptım sayenizde bir de kupon bitmese iyiydi :D yatak fırlama sorunu yatak yay kontrol tekerleğinin çıkmasından kaynaklanıyor sanırım, uzun süreli baskılarda onu bende yaşıyordum ender 3 de, makine gelince Firmware Update, pid, extruder estep yatak kalibrasyonu yapacağım, bir de somun ekleyeceğim başka yapmam gereken bir şey yok sanırım, teşekkür ederim tekrardan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı