Ender 3 S1 için flament tavsiyesi

HortumIsComing

Decapat
Daha fazla  
Ender 3 S1 kullanıyorum. Uygun fiyatlı PLA ve PETG filament arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?
Not: Beyaz, siyah, gri ilk tercihimdir, ama uygunsa diğer renklerde de olabilir.

Ender 3 S1 kullanıyorum. Uygun fiyatlı PLA ve PETG filament arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?
Not: Beyaz, siyah, gri ilk tercihimdir, ama uygunsa diğer renklerde de olabilir.

Solvix PETG öneririm özellikle PETG'si çok kaliteli plasıda pha karışımlı olduğu için çok dayanıklı

Microzey var en ucuz olarak ama genelde şikayetleri fazla. Porima ve eSUN kullanıyorum. İkisinde de sorun yaşamadım.

Microzey şu an alınabilecek en kötü filament 1 hafta açıkda beklediğinde çıtır çıtır oluyor solvix 4 aydır dışarıda kırılma eğilimi bile yok porimanında önceden çap sorunu vardı birkaç yıl önce onu düzelttiler mi bilmiyorum ESUN'unda petgsinde şu an sıkıntı var PLA'sı güzel.

Porima ve Creality Ender + kullanmıştım. İkisi de gayet kaliteliydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı