Ender 3 S1 Pro vs Neptune 4 Pro

Hocam Ender 3 S1 ve S1 pro zaten kullanıcıların Ender 3, pro ve V2'de ki yükseltmleri dikkate alınarak geliştirilen bir model. Yani Creality Ender 3 serisinde kullanıcıların yaptığı neredeyse bütün geliştirmeler fabrika çıkışlı olarak S1 modeliyle sundu. Dolayısıyla ben pek geliştirmeye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Yine de YouTube'da bununla alakalı videolar var, bi göz atabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin, umarım 3D yazıcı serüveniniz hem kendinize hemde çevrenize faydalı olabileceğiniz bir serüven olur.

Rica ederim.
S1 Pro @Salih Gürbüz 'ün belirttiği şekilde upgradeli bir makine. Öte yandan Creality old. için illa ki pişmemiş birşeyler koymuşlardır, can sıkmaya gerek yok.

Sessiz fan upgrade videoları gördüğümü hatırlıyorum.

Umarım güzel projeler ortaya koyabilirim. Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

@Siyah Martı.

elegoo neptune 4 Pro'yu bende almayı düşünüyorum memnun musun şu anda cihazdan bir sıkıntısı var mı veya farklı bır yazıcı önerin var mı bu fıyat cıvarında​

Bende N4 var ve memnunum, Ağustos'dan bu yana fiyatı şişti. 10k civarı fiyatlara almanı önermem, pla basacaksan ender 3 V3 SE'yi araştır.

Teşekkürler dostum N4 Pro almaya karar verdim ben sanırım o daha iyi olur N4 ide takıp edıcem hangısı daha uyguna gelirse onu alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…