Ender 3 V2 BL Touck dosya ve ayarları

qwertycan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ender 3 V2 bl touch için en güncel dosya ve yazılım + kalibrasyon videosu önerir misiniz? Birçok yazılım dosyanı indirdim kurdum kalibrasyon yapmayı denedim lakin beceremedim. Destek vereceğim varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Creality'nin sitesinde sendeki anakart ve üzerindeki çipe uygun dosya ya da dosyalar mevcut. Kuruluma dair yerli/yabancı kaynak da mevcut Youtube'da, onların işini görmesi gerek.

Valla hocam çok denedim izledim ama nafile olmuyor.

Creality'nin sitesinde sendeki anakart ve üzerindeki çipe uygun dosya ya da dosyalar mevcut. Kuruluma dair yerli/yabancı kaynak da mevcut Youtube'da, onların işini görmesi gerek.

Benim anakartım 4.2.2 bu siteden 2-3 tane dosya indirmeme rağmen uyum sağlamadı yada ben kalibre edemedim. Kimi yazılımda outo home yaparken bile nozzl yukarj kalkıyo öyle sabit kalıyo.

Son düzenleme:

Kablonun altındaki çipe bakman gerek.
IMG_20230724_111416.jpg

GD ile başlıyorsa GD takılı ilgili dosyayı indirirsin yoksa diğerini.

Eki Görüntüle 1997658

Görsel ile anlatımınız için teşekkür ederim efendim.

Eki Görüntüle 1997658

1698769076896.png

indirdiğim dosya içindeki sadece BlTouch.bin dosyasıyla işim var deme hocam diyer dosyalarla ilğili bir işlem oluyormu ?

Son düzenleme:
Notes'u tıklarsan orada talimatlar yazıyor.
Tamilatları harfiyen yerine getirdim hocam şimdi sorun söyle ;
Cihaza yazılımı yükledim ilk olarak açtıktan sorna
1 - Auto home yaptım
2- Move girip Z ayarını 0 a çektim
3 - Z-offset Ayarına gelip kağat ile kalibrasyonu yaptım
4 - En son olarak Level olan yere bastım ve bl touch merkeze gelip hiza aldı , sonra sol köşeye geldiğinde bl touch un ucu daha yere deymeden yukarı kalkıyor videoada göründüğü üzere sonra baskıya başla dediğimde ise nozzl hep havada kalıyor aşagıya inmiyor kendisi. Hocam bide bana musaitseniz özelden göstere bilirsiniz buradan size dersimi tam anlatamıyorum da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı