Eski sisteme döndüysen belki extruder motorundaki filamenti iten dişli motor miline iyi şekilde sabitlenmemiş olabilir mi? Milin düz yüzeyine vidaların denk getirilip sıkılması gerekiyor.
Belki Cura kaynaklıdır, Prusaslicer vb ile deneme yapabilirsin.
Direct drive'dan dönüş yaptıysan firmware geçişi yapman gerekiyorsa belki ondandır. O tip bir gereksinim yoksa da firmware'i tekrar kurabilirsin, ek özellik kattıysan bazen onlar da sorun çıkarabiliyor.
Başka hafıza kartı varsa onunla da dene istersen.
Bütün setskurları kontrol ettim, prusaslicer denedim, hafıza kartını da denedim.
Direct drive kullanırken başladı zaten sorun. Bowden'a dönecektim arıza bahanesi oldu.
Rhino ile görüştüm tüm malzemeleri oradan almıştım. Titanyum barel şişme yapabiliyormuş farklı bi barel önerdiler, daha uygun fiyatlı. Sipariş geçtim yarın gelir muhtemelen. Bir de öyle denerim. Bana da barel tarafında sıkıntı varmış gibi geliyor açıkçası. Elli kere söktüm temizledim ama bakacaz artık.
-Güncelleme:
Yeni barel aldım. Capricorn artık direkt nozzle'a temas ediyor. Titanyum bareli yaklaşık 1 yıl kadar kullandıktan sonra şişme yapmaya başlamış meğer.
Alakan için teşekkürler
@Siyah Martı .
Sorun çözüldü.