2.el almış olduğum ender 3 V2 de bu sefer de extruderden değişik bir ses gelmeye başladı bu ses ne sesidir çok rahatsız etmeye başladı yardımcı olursanız sevinirim.
2.el almış olduğum ender 3 V2 de bu sefer de extruderden değişik bir ses gelmeye başladı bu ses ne sesidir çok rahatsız etmeye başladı yardımcı olursanız sevinirim.
Fandan olabilir, filament eriyip dışarı çıkınca baloncuk patlaması gibi ses yapıyor bazen o da olabilir. 2. El diyorsun modifiye varsa Direct Drive motor falan takıldıysa o olabilir. Vs. vs.
Fandan olabilir, filament eriyip dışarı çıkınca baloncuk patlaması gibi ses yapıyor bazen o da olabilir. 2. El diyorsun modifiye varsa Direct Drive motor falan takıldıysa o olabilir. Vs. vs.
Ses motordan veya extruderdan değil de buzzerdan geliyor gibi sanki. En azından ben videodan öyle anladım. Ender 3 modellerinde buzzer ile hata bilgisi veriliyor.
Termistör hatası, anakart arızası, ısıtıcı bloğun bağlantılarında kısa devre gibi birkaç durum daha bu tarz seslere sebep olabiliyor. Kendim incelemiş olsam anlardımda uzaktan test etmeden söylemek zor.
Ses Extruder den geliyor hocam . Bundan öncesinde de tak tak diye ses geliyordu şimdi flüt çalıyor cihazda hergün farklı bir arıza farklı bir ses ile karşılaşır oldum.
Tak tak sesi filamenti itmekte zorlandığında çıkar, bu ses metal parça sürtme sesi gibi, o rulmanın oraya yarım damla makine yağı damlatıp fazlalığı silerek deneyebilirsin.