Ender 3 V2 ile trapez somun uyumlu mu?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu
Z eksenindekiler en az aşınması gerekenler. Tekerlerde oluk oluşmuşsa değiştir, ben 2 sene boyunca kullandım, tekerlerde belirgin bir aşınma olmamıştı.

Yeni somunu alınca X ekseninin kasaya paralel olduğuna emin ol, sonsuz dişliyi üstten sabitlediysen ve dişlide biraz eğiklik varsa belli yerlerde kasma yapar. Öyle ise ve üstten sabitlediysen üstteki sabitleyen parçayı kullanmaman daha iyi olur.

Z eksenindekiler en az aşınması gerekenler. Tekerlerde oluk oluşmuşsa değiştir, ben 2 sene boyunca kullandım, tekerlerde belirgin bir aşınma olmamıştı.

Yeni somunu alınca X ekseninin kasaya paralel olduğuna emin ol, sonsuz dişliyi üstten sabitlediysen ve dişlide biraz eğiklik varsa belli yerlerde kasma yapar. Öyle ise ve üstten sabitlediysen üstteki sabitleyen parçayı kullanmaman daha iyi olur.

En çok aşınma tabla tekerlerinde.

Z tekerlerinde fazla bir aşınma yok ama tabla tekerlerinin 1 kaçı oluk yapmış.

Hatta baktım birkaçı değil hepsi oluk yapmış.

tabladakilerin

Bende yazıcıyı ikinci el aldım anakart sürümü ilk çıkanlarda oldugu gibi 4.2.2 versiyon o yuzden 3 yıllık var gibi en az.

Yazıcımın pirinç mil somunu boşluk yapıyor eskimiş galiba bu ürün yazıcımla uyumlu mudur?
@Siyah Martı.

Ender 3 Pirinç Trapez Yaylı Somunu - Rhino3D Printer bunu alın ender 3 V2 de kullanıyorum uyumlu hem boşluğuda alıyor aradaki.

En çok aşınma tabla tekerlerinde. Z tekerlerinde fazla bir aşınma yok ama tabla tekerlerinin 1 kaçı oluk yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı