Ender 3 V2 takılma

Ender 3 V2'lerde filamenti soğutan fan ile anakartı soğutan fan aynı yere bağlı ve ilk katmanda daha iyi yapışması için filamenti soğutan fan kapatılınca anakartı soğutan fan da kapatılıyor. Eğer ilk katman baskısı uzun olan ya da ilk katmanı hızlı baskı alıyorsanız anakartınızda bulunan step motor sürücüsü yanabiliyor. (Fiziksel anlamda değil.) Benim başıma buna çok yakın bir sorun gelmişti ve anakartı garantiden değiştirdiler. (Altta konusunu paylaştım.) Büyük ihtimalle yeni anakart almanız gerekecek. Eğer yeni anakart alırsanız fanın sürekli açık kalması için altta paylaştığım ingilizce videoda bulunan şekilde anakart fanını soketinden çıkarıp sürekli 24v tarafına takabilirsiniz. Diğer Türkçe olan video ise daha çok bunun sebebini açıklıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam, 0 ürünün neden böyle bir şey geldi başına ben anlayamadım. Henüz daha baskı alamadan böyle bir sorunla karşılaştım ve günlerce çözemedim. Sonunda gönderdim aldığım yere baksınlar bakalım ne sorun çıkacak.

Teşekkür ederim yorumun için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı