Ender 3 V2 tüylenme ve salçaklanma sorunu

Geri çekme yaptığını gördük, makine OK gibi duruyor.
Radyatöre benzeyen şeyin(heatsink) içinde artık varsa onları da temizlersin ama normalde onun iç kısmında plastik artık olmaması beklenir, orası sıcak değil çünkü. Nozülü değiştireceğim demişsin, güzel. Borunun ucu dediğim gibi tam düz olmalı, hafif çapraz olursa ya da ucu hafif yanmışsa sorun olur. Makinen çok tozlu o kadar açmışken fanların vs.nin tozunu da alman iyi olur. Şu an kafanın kapağını açtığın için fanları görüyorsun, baskı testi sırasında 2sinin'de çalıştığını gördüysen durum bence iyi duruyor, çalışma anlamında.
Tamam o zaman bir takıyorum deneyeyim.

Mesajıma ekleme yaptım, onları da okursun.

Hatırlamıyorum vallahi ne yalan söyleyeyim hafif yanmış gibiydi şimdi yenisini takıyorum ayarladım düz şekilde inşallah olur. Şimdi rekoru taktım sonuna kadar sokacağım değil mi teflonu, sıktıktan sonra o dış rekorun kısmını çok sıkayım mı yoksa bir yarım tur çevireyim sonra kapağı kapatıp diğer kısmı takacağım. En son nuzzleyi takacağım. Nasıl ilerleyeyim.

Heatsink alüminyum, sık ama aşırı sıkma, diş sıyırır yoksa. Borunun nozülle öpüşmesi gerek onun için de nozülü önce takman gerekli, nozülü taktığın bloğu sabit tutman gerek kurbağacık ya da elindeki başka bir alet ile, dönmesin.

Herşeyi topladıktan sonra nozülü ısıtıp varsa biraz daha boşluğunu alabilirsin. Toplarken dikkat et, termistör ve ısıtıcı kartuş kabloları çok ince.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı