vakanda foreva
Hectopat
Selamlar Ender 3 V3 KE yazıcı aldım alalı 1 hafta falan oluyor başlarda baskıları normal şekilde alıyordum fakat son 2-3 gündür aldığım baskılarda şu problemleri yaşıyorum. Hareketli ejderha modeli bastım 2-3 kere ilk katmanlarda bazı parçaları tabladan ayrıldı sürekli sonra brim ekledim ama brim çok ince ve birbirlerine yapışık değil hemen ayrılıyor. Yani kendine hayrı yok baskıyı sağlam tutsun tablada orcaslicer kullanıyordum acaba programdan dolayı mı böyle oluyor diye creality Print'de denedim yine aynı şekilde oldu. Yazıcıyı ilk aldığımda yine brimle başka bir baskı almıştım o zaman böyle bir sorun yaşamadım yine aynı programları kullanmıştım. Diğer soruna gelirsek dün akşam yazıcı alyanları vs. için bir baskı alıyordum baskı çok küçük bir şey değildi yani ortalama bir şeydi sonra baskı sırasında baktım baskının uçları kalkmıştı. Onu gördükten 5 dakika sonra zaten baskı komple tabladan ayrıldı. Yani bu sorunları nasıl düzeltebilirim bunların olmasının sebebi nedir? Her baskı aldığımda yazının otomatik kalibrasyonuyla yapıyorum baskıyı almadan önce kalibrasyonu yapıyor ama başka ne ile alakalı olabilir?
@Siyah Martı
@Siyah Martı