Ender 3 V3 KE rulman ile plastiği ayrılmış

Portakal53

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion Y520 80WK
I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD
Meslek
Öğrenci
Yazıcıyı 2 ay önce almıştım. İlk de gayet akıyordu ama sonra ghosting ve katman kayması belirtmesi yaptı. Servise gönderdim Robolink'e. İlk de fark edemediler ama büyük bir baskı aldıkları sonuç gerçekten hüsran:

Ekran görüntüsü 2025-07-18 111645.png

Yazıcı rulman ile plastik gerçekten ayrılmış. 1 haftadır parça bekliyoruz.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Yazıcıyı 2 ay önce almıştım. İlk de gayet akıyordu ama sonra ghosting ve katman kayması belirtmesi yaptı. Servise gönderdim Robolink'e. İlk de fark edemediler ama büyük bir baskı aldıkları sonuç gerçekten hüsran:

Eki Görüntüle 2553139

Yazıcı rulman ile plastik gerçekten ayrılmış. 1 haftadır parça bekliyoruz.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Creality'nin yeni modellerinde bana göre kalite veya kalite kontrol sorunu var.

Kesinikle. Şu an yazıcı elimde 1 aydır yok.

Keşke Elegoo Neptune 4 Pro alsaydım ama stokta yoktu.
Evet alabilirdiniz. Ben 1200 saat kadar sıkıntısız baskı aldım. Sadece X kayışını değiştirdim oda normal sayılır. Talihsizlik olmuş. Umarı en kısa sürede çözerler.

Evet alabilirdiniz. Ben 1200 saat kadar sıkıntısız baskı aldım. Sadece X kayışını değiştirdim oda normal sayılır.
Aslında Ender 3 de güzel cihaz da, parça sorunu var şu an da.

Hocam filament olarak ne kullanıyorsunuz?

Aslında Ender 3 de güzel cihaz da, parça sorunu var şu an da.

Hocam filament olarak ne kullanıyorsunuz?
En ucuz hangisiyse onu kullanıyorum. Genelde microzey oluyor. Ama pahalı markalarda kullandım.

En ucuz hangisiyse onu kullanıyorum. Genelde microzey oluyor. Ama pahalı markalarda kullandım.
Microzey pişmanlık hocam. İpliklenmeden tut tabladan çıkmaya. Valla şimdi fibromast almayı düşünüyorum amaşu an esun kullanıyorum.

Microzey pişmanlık hocam. İpliklenmeden tut tabladan çıkmaya. Vallahi şimdi fibromast almayı düşünüyorum amaşu an eSUN kullanıyorum.

Vallahi hocam 6 yıldır 1 kere bile sorun yaşamadım. Bazen filementler bayat olabiliyor ama fiyatı da düşük zaten. Şu ana kadar güzel diyebileceğim creality ender +(baskı yüzeyi çok iyiydi.) ve porima kullandım.

Vallahi hocam 6 yıldır 1 kere bile sorun yaşamadım. Bazen filementler bayat olabiliyor ama fiyatı da düşük zaten. Şu ana kadar güzel diyebileceğim creality ender +(baskı yüzeyi çok iyiydi.) ve porima kullandım.
Nerden alıyosunuz filamentleri?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı