Ender 3 V3 SE alınır mı?

Ender 3 V3 SE modelini almayı düşünüyorum farm kurmak gibi bir hedefim yok. Figür, maske mekanizma parçaları (çark vs) basmayı planlıyorum. Ev atölyem için kullanacağım LOTR ve Star Wars gibi filmlerden kafama esen havalı şeyleri basacağım ayrıca bazı baskıları elektronik parçalarla birleştireceğim hızı çok önemli değil ve çok da para harcamak istemiyorum.

Sizce ender 3 V3 SE tercih edebileceğim bir model mi?

Giriş seviyesi için V3 SE aldım bence alınabilecek en iyi yazıcılardan biri (giriş seviyesi) ayrıca buildtak benim yanlış kullanmam sonucu çöp olmuştu üstündeki mat kaplamayı çıkarıp sadece yay çeliği kullanıyorum baskılarım çok pürüzsüz ve güzel çıkıyor, yatak tesviye konusunda çok iyi eğer kayma yaparsa onun için birkaç V3 SE geliştiricisi var onların paylaştıkları modlar var ben henüz acemiyim çok kaliteli parçalar basamıyorum ama F/P yazıcı.

Giriş seviyesi için V3 SE aldım bence alınabilecek en iyi yazıcılardan biri (giriş seviyesi) ayrıca buildtak benim yanlış kullanmam sonucu çöp olmuştu üstündeki mat kaplamayı çıkarıp sadece yay çeliği kullanıyorum baskılarım çok pürüzsüz ve güzel çıkıyor, yatak tesviye konusunda çok iyi eğer kayma yaparsa onun için birkaç V3 SE geliştiricisi var onların paylaştıkları modlar var ben henüz acemiyim çok kaliteli parçalar basamıyorum ama F/P yazıcı.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı