Çözüldü Ender 3 V3 SE doğru çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

idrisusta

Femtopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Esenlikler dostlar, Ender 3 V3 SE yazıcım var. Birkaç hafta öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu ejderha falan basıyordum he çiçeekk gibi. Sonra yeni bir model indirdim, slicerladim, SD karta yükledim, yazıcıya taktım ama bir türlü yazdırmıyor.

"Acaba ucu mu tıkalı?" dedim, kontrol ettim, sorun yok. Yazdırma %100'e bir dakika içinde geliyor ama çıktı almıyor. SD kartı biçimlendirip tekrar denedim, yine olmadı. Burada yavaş yavaş camdan atmayı düşünüyorum.

Bu sefer kullandığım slicerları sorguladım. Creality Slicer 4.3 kullanıyordum, güncelledim ama sorun devam etti. Sonra OrcaSlicer yükledim, yine çözülmedi. Hatta OrcaSlicer ile bu sefer yazdırma %100'e bile gelmeden yazıcı menüye geri dönüyordu ama sıcaklık artmaya devam ediyordu.

Çözüm
Eğerki ayarları ile oynamadıysanız sorununuz yüksek ihtimal yazılımsal. tabla derin çizilmediyse pek sorun olmuyor. Siz yazılımı güncelleyin en son çare.
Eğer ki ayarları ile oynamadıysanız sorununuz yüksek ihtimal yazılımsal. Tabla derin çizilmediyse pek sorun olmuyor. Siz yazılımı güncelleyin en son çare.

Deniyorum.

Eğer ki ayarları ile oynamadıysanız sorununuz yüksek ihtimal yazılımsal. Tabla derin çizilmediyse pek sorun olmuyor. Siz yazılımı güncelleyin en son çare.

Hocam şu anda oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesenize bereket Çanakkale'ye yolunuz düşerse ben size ısmarlarım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…