Ender 5 S1 Pro yazıcıya filamentin yanlış koyulması sıkıntı çıkarır mı?

Lones12

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2 gün önce bir ender 5 S1 satın aldım ve evime geldi bugün yazıcı ile baskı alırken bir filamenti yanlış yere koyduğunu gördüm elime aldım makası kesmeye çalıştım keserken nozzle da o tarafa geldi ve motoru ittiremedi baskıda kayma oldu o önemli değpil fakat yazıcıya bir şey olmuştur diye korkuyorum garantiye yollamakta var bir yandan aklımda önceden çıkarmadığı sesler çıkarmaya başladı ve baskıların ilk katmanında tablaya yapışsın diye attığım dış katmanı 1-2 milim kayık basıyor sadece bir alanda çarpraz gibi duruyor yazıcıma bu olaydan bir şey olur mu garantiye yollayayım mı bilgisi olan varsa aydınlatsın beni

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden bed leveling ve Z offset ayarı yap kalibrasyon yap yine aynen devam ederse motor kayışı diş atlamış demektir onu da sök tak yaparsın olur biter.

Step motor hareket ederken nozul makasa takılıyor ve etmesi gereken hareketi edemiyor ama kodlarda hareket ettim diye devam ediyor.

Ref link yasak mı bilmiyorum fakat buradan tıklayarak gruptaki arkadaşlara sorabilirsin.

Şu anda bir baskı alıyorum baskıda bir sıkıntı yok gibi ama dediğim gibi dış katmanda biraz yamukluk var oto bed leveling yaptım ama elle yapmadım sorun devam ederse tekrar yazarım buraya 3D işine yeni girdiğim için bilmiyorum ve sök tak yapmaktan da korkuyorum.
Birleştiremem ya da bir şey olur diye. Bir de sök tak yapınca garanti gidiyor mu?

Bu arada eğer mümkünse DC verin oradan görüntüde atarım çünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var yakınlarımda bu işten anlayan kimse olmadığı için sadece intden bilgi toplayabiliyorum.

Bak önceki mesajımda sonlara doğru buradan kelimesinin üzerine tıklarsan seni bir WhatsApp grubuna yönlendirecek oradan bu ilk mesajını aynen yazarak yardım isteyebilirsin.

WhatsApp Görsel 2024-02-15 saat 22.49.45_8e818579.jpg

baskının üzerinde sivilce gibi noktalar çıkmıştı onlara ne yapmalı

şimdi spatulayla kazıdımda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı