Ender creality 3 Pro alınır mı?

Kivörti

Picopat
Daha fazla  
Ender creality 3 Pro alınır mı?
Daha önce hiç 3D yazıcı deneyimim yok, Ama sürekli videolarını izliyorum.
Ne için istiyorum: Kendi robotlarımı yapmak için özel parçalar yapmak, Mümkün olur ise az da olsa para kazanmak istiyorum.
@Siyah Martı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazın 1500-2000TL arası gezen Pro ve V2 şimdilerde deli fiyatlara satılıyor. Bazı satıcılar öyle uçmuş ki Ender 3 Max fiyatının üzerinde satmaya çalışıyor. Ayrıca yakın zamanda Ender 3 S1 de çıktı.

Ben bu fiyatlarla şimdi sıfır makine alacak olsam kesinlikle almazdım.

Filament maliyeti de arttı.

125TLlik Porima PLA filament bir hafta arayla önce 177 sonra 188TL oldu, diğer markalar da sağlam zam yaptı.

2. el Pro alacaksan fiyatına bağlı olarak alınabilir ama baskı testsiz almanı önermem.

Bunlara rağmen sıfır almak istiyorsan:

Ben V2 kullanıyorum, beni üzmedi, baskısını da sevdim. Pro da oldukça benzer, ikisinin de kendine göre avantajları mevcut, karşılaştırmaları forum ve nette çok var, belki çoktan okumuşsundur. Almadan önce basacağın parçaların dosyasını slicerlarda çalıştırıp ne kadar süreceğine de bakmanı öneririm, kullanılacak filament miktarını da görürsün. Baskı süresi sürecin en sıkıcı yanı.

Son düzenleme:
Yazın 1500-2000TL arası gezen Pro ve V2 şimdilerde deli fiyatlara satılıyor. Bazı satıcılar öyle uçmuş ki Ender 3 Max fiyatının üzerinde satmaya çalışıyor. Ayrıca yakın zamanda Ender 3 S1 de çıktı.

Ben bu fiyatlarla şimdi sıfır makine alacak olsam kesinlikle almazdım.

Filament maliyeti de arttı.

125TLlik Porima PLA filament bir hafta arayla önce 177 sonra 188TL oldu, diğer markalar da sağlam zam yaptı.

2. el Pro alacaksan fiyatına bağlı olarak alınabilir ama baskı testsiz almanı önermem.

Bunlara rağmen sıfır almak istiyorsan:

Ben V2 kullanıyorum, beni üzmedi, baskısını da sevdim. Pro da oldukça benzer, ikisinin de kendine göre avantajları mevcut, karşılaştırmaları forum ve nette çok var, belki çoktan okumuşsundur. Almadan önce basacağın parçaların dosyasını slicerlarda çalıştırıp ne kadar süreceğine de bakmanı öneririm, kullanılacak filament miktarını da görürsün. Baskı süresi sürecin en sıkıcı yanı.
Evet hocam ya önceden pro v2 1800 dü şimdi minimum 3k vs bu gidişle 2. el almayı planlıyorum.

Bu ürün alınır mı hocam birde baskı resimleri vs varda bir bakar mısınız size zahmet.

Alınır mı bilemem, gidip bakman gerek, baskıdan ziyade basma anını görmen daha sağlıklı olur. Ayrıca ilanda Ender 3 yazıyor, Ender 3 Pro denmemiş, aralarında 100$ fark vardı zamanında, ondan satılmamış olabilir.
Off ya çok sıkıcı bir zamanın içindeyiz. Hocam artık 3d kaleme bile şükredicem pro'suna bakmıyorum artık :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı