Çözüldü Ender K1 vs bambu lab A1 combo

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efeçiçek06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an halihazırda ender 3 S1 yazıcım var. Küçükte olsa bazı baskıları satıyorum. Yakın bir zamanda yükseltme yapmak istiyorum. Ender K1 ile bambu lab A1 arasında kalmış durumdayım. K1 alacaktım ama A1'in birden çok renkli yazması ve genellikle.
Forumlarda insanların onu önermesi aklımı karıştırmış durumda. Bilgisi veya kullanmış olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

K1 kullanıyorum, sana önerim bambu al geç, K1 ne kadar iyi olsa da sorun çıkaran bir makine. Elektronik ve mekanik bilgin varsa bu topa girebilirsin. Diğer yandan bambu yazıcılar daha stabil bir kullanım sana sunuyor ve kafan arkada kalmıyor. İkisi arasındaki en büyük fark kapalı ve açık kasa farkı diyebilirim.

ABS, asa türü filamentler büyük baskılarda sıcak oda kabini isitiyor ama küçük baskılarda gerekmiyor.
Bambuyu al geç, kafan rahat olsun.

Yazcı alırken yazma hızlarına çok takılma, Max kullanacağın hız 250 veya 280 hızlardır oda PLA türü baskılarda olur. Asa gibi baskılarda genelde 200 hızını geçmez.

Bambunun yazım alanı daha büyük.

K1 alacaksan ya k1C ya da K1 Max al. Şu an piyasa yeni K1 ve eski K1 sürümleri karışık satılıyor, kendi aldığım yeni sürüm ama her satıcı bunu söylemiyor.

Kapalı kasa bir yazıcının en büyük sevdiğim kısmı; iç kısmı tozdan etkilenmediği için uzun zamanda + bir konfor.

Asa vb. filamentler ile büyük baskı almayacaksan, bambuyu al geç.
He sen diyersen ben büyük baskı alacağım, piyasada açık kasalı yazıcılar için ısı odaları satılıyor. Fiyatları 1500 ile 2000 arası ama kaliteli olanlar.

Başak sorun olursa çekinmeden sorabilirsin.

K1 kullanıyorum, sana önerim bambu al geç, K1 ne kadar iyi olsa da sorun çıkaran bir makine. Elektronik ve mekanik bilgin varsa bu topa girebilirsin. Diğer yandan bambu yazıcılar daha stabil bir kullanım sana sunuyor ve kafan arkada kalmıyor. İkisi arasındaki en büyük fark kapalı ve açık kasa farkı diyebilirim.

ABS, asa türü filamentler büyük baskılarda sıcak oda kabini isitiyor ama küçük baskılarda gerekmiyor.
Bambuyu al geç, kafan rahat olsun.

Yazcı alırken yazma hızlarına çok takılma, Max kullanacağın hız 250 veya 280 hızlardır oda PLA türü baskılarda olur. Asa gibi baskılarda genelde 200 hızını geçmez.

Bambunun yazım alanı daha büyük.

K1 alacaksan ya k1C ya da K1 Max al. Şu an piyasa yeni K1 ve eski K1 sürümleri karışık satılıyor, kendi aldığım yeni sürüm ama her satıcı bunu söylemiyor.

Kapalı kasa bir yazıcının en büyük sevdiğim kısmı; iç kısmı tozdan etkilenmediği için uzun zamanda + bir konfor.

Asa vb. filamentler ile büyük baskı almayacaksan, bambuyu al geç.
He sen diyersen ben büyük baskı alacağım, piyasada açık kasalı yazıcılar için ısı odaları satılıyor. Fiyatları 1500 ile 2000 arası ama kaliteli olanlar.

Başak sorun olursa çekinmeden sorabilirsin.

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler bambu lab p1p hakkında bir fikriniz var mı peki?

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler bambu lab p1p hakkında bir fikriniz var mı peki?

Etrafımdaki birçok kişi 2. veya 3.makine olarak bambu lap P1 modeli aldı. Şu zamana kadar bir problem ile karşılaştıklarını görmedim, hatta tavsiye ediyorlar. Bana dediklerine göre makineye toz olmayan bir yerde kullanmak gerekiyor, step motor milleri açıkta olduğu için üstündeki yağa tozlar yapışıp uzun kullanımda derin temizlik istiyor.

K seri3 alacaksan k1C al, düz K1 alma.
Ama bambu lab P1 daha konforlu bir kullanım sana sunacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı