Emir Ont Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Bir 3D yazıcı almak istiyorum ama iki model arasında kaldım. V3 SE daha iyi gibi geliyor sizce hangisi sorunsuz çalısır?
Bir 3D yazıcı almak istiyorum ama iki model arasında kaldım. V3 SE daha iyi gibi geliyor sizce hangisi sorunsuz çalısır?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.796 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 31 Mart 2024 #2 Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 31 Mart 2024 #3 Furkan Borak dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsunuz? Emir Ont dedi: Bir 3D yazıcı almak istiyorum ama iki model arasında kaldım. V3 SE daha iyi gibi geliyor sizce hangisi sorunsuz çalısır? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama ben bir tane daha yazıcı alsam S1 alırdım diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Furkan Borak dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsunuz? Emir Ont dedi: Bir 3D yazıcı almak istiyorum ama iki model arasında kaldım. V3 SE daha iyi gibi geliyor sizce hangisi sorunsuz çalısır? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama ben bir tane daha yazıcı alsam S1 alırdım diye düşünüyorum.