Endgame Gear MPC450 CORDURA® Gaming Mousepad 411,96 TL

Kısmet hocam önceden dediğim üzere . Çok teşekkür ederim. Mousepad ile aynı güne denk gelir diyordum ki mousepad daha ortada yok ilginç bir şekilde .
O da en kısa sürede gelir, satıcı Amazon sonuçta

@RRaidyn @Edwin
Bu arada mousepad geldi, akşam kullanmaya başlayacağım; 2-3 gün sonra da inceleme hakkında konu açıp bu konuya da konu linkini atarım.

O da en kısa sürede gelir, satıcı Amazon sonuçta

@RRaidyn @Edwin
Bu arada mousepad geldi, akşam kullanmaya başlayacağım; 2-3 gün sonra da inceleme hakkında konu açıp bu konuya da konu linkini atarım.
Hayırlı olsun hocam tekrardan. Merakla bekliyorum incelemeyi. Amazon Germany hakkında şunu öğrendim. Üç kuruş daha fazla verip hızlı teslimat seçeneğini seçmek lazımmış yoksa kargo ne zaman gelir allah bilir .

@Edwin Hocam incelemeyi attım, arama bölümüne yazınca çıkar herhalde.
Bakıyorum hemen. Benim mousepad'i de bugün sabah kargoya vermişler. Australia Post Global diye bir firma ile gelecekmiş. Varış zamanı olarak 24 Ağustos gösteriyorum umarım daha erken gelir . Şu an Rochester, Kent GB yani İngiltere'de bakalım artık .

Umarım en kısa sürede gelir hocam, birkaç gün daha erken gelir bence orda gösterdiğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…