Endgame Gear XM1 White Mouse İncelemesi

@aroundtheoutside
İnceleme için teşekkürler.

MM711 var elimde. Çok hoşuma gitti, zaten biliyorsunuz siz de incelemişsiniz. Ama sol kliğine butonun ucundan biraz fazla bastırınca gıcırtı gibi ses çıkıyor, buton da ileri gidiyor zaten biraz. Yani kitleniyor gibi sol klik. Oyun oynarken silahla spray yaptığınızı düşünün, yanlışlıkla biraz daha sert basarsanız cins bir hissiyat veriyor yani. Onun dışında her şey olması gerektiği gibi.

MM711'i 400 TL civarı bir fiyata aldım. Ama bu sorunu canımı sıkmıyor değil. Çözümler var ama fareyi açmak istemiyorum.

XM1 almayı düşünüyorum, Türkiye resmi distribütörü üzerinden. Her yerde 800 TL ve üstü ama burada 650 TL.

Site güvenilir, zaten Glorious gibi markaların da Türkiye distribütörü. Benim burada sorum 650 TL'ye değer mi sizce? MM711'i iade edip üstüne 250 TL koymaktan bahsediyorum yani.

Ayrıca birinci sürüm ve ikinci sürüm arasında "switch", "kablo" "daha ince ve yuvarlak skatez" "daha iyi yüzey" gibi bazı farklılıklar olduğunu gördüm, çok büyük farklar yok tabi. Sizdeki ilk sürüm sanırım. Bu site 1. sürüm satıyorsa bile alacağım gibi. Çünkü 2. sürüme kıyasla çok bir kayıp yok diye düşünüyorum.

Ayrıca XM1'in "tank" gibi klikleri olduğunu söylemişsiniz. Ben de bu tarz bir şey istiyorum işte. MM711'in klikleri de güzel ama biraz yumuşaklar sanki. Hafif rahatsız edici olabiliyor, bana öyle geldiler biraz.

Son düzenleme:
İnceleme için teşekkürler. 1 sene olmuş hiçbir sıkıntı yaşadınız mı ? Memnun musunuz hala ?

Hala kullaniyorum bir problem yok. Wireless versiyonu cikacakmis sene sonunda onu bekliyorum.
Sanırım mouse'u güncellemişler ve bazı sorunları giderilmiş 2020'de. Connectgame'den sipariş vericem, Türkiye resmi distribütörüymüş. Güncel versiyonu olup olmadığını nasıl anlarım ?

Sanırım mouse'u güncellemişler ve bazı sorunları giderilmiş 2020'de. Connectgame'den sipariş vericem, Türkiye resmi distribütörüymüş. Güncel versiyonu olup olmadığını nasıl anlarım ?
Dedigin V2 modeli, V2 modelinde orgu kablo var V1'de ise kablo kaucuk, oradan anlayabilirsiniz. Beyaz alacaksaniz zaten bir ayrim yok beyaz model sadece V2'de var.

Dedigin V2 modeli, V2 modelinde orgu kablo var V1'de ise kablo kaucuk, oradan anlayabilirsiniz. Beyaz alacaksaniz zaten bir ayrim yok beyaz model sadece V2'de var.

Konudan bağımsız, fareler hakkında genel bir konu açsanız ne iyi olurdu. Son zamanlarda sensöre göre fare önerip, ergonomiyi ve rahatlığı hiçe sayan bir güruh türedi. İnsanlara zarar verdiklerini düşünüyorum. Birkaç modeli ezberlemişler, herkese onu öneriyorlar.

Sizin incelemelerinizi uzun süredir takip ediyorum, mesela ilk kez sizin incelemelerinizde örgü kabloların kalitesinin ve esnekliğinin etki edebileceğini görmüştüm, hatta sonrasında Glaive'den başka bir fareye geçince de deneyimleme fırsatı bulmuştum.

Vaktiniz varsa sağlam bir konu güzel olurdu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…