hetzer Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #21 Killua4 dedi: Hocam vallahi kararsızım. Lamzu Thorn sipariş vereceğim gibi. Genişletmek için tıkla... Lamzu Thorn da çok güzeldir. Fakat ergo yapıya sahip nasıl isterseniz.
Killua4 dedi: Hocam vallahi kararsızım. Lamzu Thorn sipariş vereceğim gibi. Genişletmek için tıkla... Lamzu Thorn da çok güzeldir. Fakat ergo yapıya sahip nasıl isterseniz.
Killua4 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #22 FuReS dedi: Thorn ile shape çok farklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet shape farklı ama tekrar inceleyince tutuşumun claw ve palm arasında olduğunu farkettim. hetzer dedi: Lamzu Thorn da çok güzeldir. Fakat ergo yapıya sahip nasıl isterseniz. Genişletmek için tıkla... Thorn alacağım sebebi aslında tutuşumun hem claw hem palm arası olduğunu farkettim
FuReS dedi: Thorn ile shape çok farklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet shape farklı ama tekrar inceleyince tutuşumun claw ve palm arasında olduğunu farkettim. hetzer dedi: Lamzu Thorn da çok güzeldir. Fakat ergo yapıya sahip nasıl isterseniz. Genişletmek için tıkla... Thorn alacağım sebebi aslında tutuşumun hem claw hem palm arası olduğunu farkettim
hetzer Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #23 Killua4 dedi: Evet shape farklı ama tekrar inceleyince tutuşumun claw ve palm arasında olduğunu fark ettim. Thorn alacağım sebebi aslında tutuşumun hem claw hem palm arası olduğunu fark ettim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanın.
Killua4 dedi: Evet shape farklı ama tekrar inceleyince tutuşumun claw ve palm arasında olduğunu fark ettim. Thorn alacağım sebebi aslında tutuşumun hem claw hem palm arası olduğunu fark ettim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanın.
Killua4 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #24 hetzer dedi: Hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim