Endgame hakkında bazı sorular

Attığım Thor 1 filmindeki sahnede Odin "çekici kaldırmaya kim layık olursa Thor'un gücüne sahip olsun" diyor.

Attığım Thor 1 filmindeki sahnede Odin "çekici kaldırmaya kim layık olursa Thor'un gücüne sahip olsun" diyor.
Anladım ama baya saçma geldi bana valla tamam çekici kullan da yıldırımları çakma yani kaptansın sen tanrı değil

Odin, çekice layık görülen kişinin Thor'un gücünü de kontrol edebileceğini söyledi.

Benim de aklıma takılan bir soru var;

Thanos, Loki'nin boynunu kırarak öldürmüştü herkes geri gelmeyeceğini anladı ama Avengers ekibi geçmişe taşları toplamak için gittiğinde Loki uzay taşını alıp geçitten geçti marvel boşuna gösterir mi böyle sahne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu dışı mı olacak bilmiyorum ama size bir soru. Ben Marvel filmlerinin neredeyse hepsini izledim fakat bir tek Captain Marvel'ı izlemedim. İzleyen bir arkadaşım da mutlaka izlemelisin diyor. Gerek var mı End Game'den önce mutlaka?

Buna da spoilersiz cevap vermesi güç. Biliyorsun Infinity War filminin sonunda Nick Fury son umut olarak Captain Marvel'e ulaşmaya çalışıyordu. Fakat bence Endgame'de Captain Marvel o kadar öne çıkmıyor diyebilirim. Ben mutlaka izlemelisin diyemem.

@Onur Altuğ Sever yok insanlar öyle bir söylüyor ki sanki End Game'in kilit noktası Captain Marvel filminde anlatılıyormuş gibi. Şaşırdım tereddütte kaldım bir an. Ama o kadar kilit değil, sadece karakteri tanı anlamında söylüyorlarsa o kadar sorun değil benim için.

Bir şey değişmez karakter abartıldığı gibi değil End Game'de ön planda değil fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…