O zaman kasmaya gerek yok o kadarBir şey değişmez karakter abartıldığı gibi değil End Game'de ön planda değil fazla.
Karakteri tanı anlamında söylüyorlardır. Fragmanlarında gördüğün hiper güçlü kadın profilini bilmen yeterli.@Onur Altuğ Sever yok insanlar öyle bir söylüyor ki sanki End Game'in kilit noktası Captain Marvel filminde anlatılıyormuş gibi. Şaşırdım tereddütte kaldım bir an. Ama o kadar kilit değil, sadece karakteri tanı anlamında söylüyorlarsa o kadar sorun değil benim için.
Kadın, sarışın bir de metroda yaşlı bir teyzeye sağlam geçiriyorduKarakteri tanı anlamında söylüyorlardır. Fragmanlarında gördüğün hiper güçlü kadın profilini bilmen yeterli.![]()
Kaptan Amerika neden Tanrı'lığa layık görüldü? Mjolnir'i nasıl kaldırdı?
Loki'nin dizisi çıkacak. Onunla bağlantılı diyotlar.Arkadaşlar spoiler koymayacağım çünkü başlık adı ''End Game Hakkında sorular'' yani filmi izlemeyen kişi içeri girmez zaten spoiler yemek istemiyorsa. Benimde aklıma takılan bir soru var;Odin, çekice layık görülen kişinin Thor'un gücünü de kontrol edebileceğini söyledi.
Thanos, Loki'nin boynunu kırarak öldürmüştü herkes geri gelmeyeceğini anladı ama Avengers ekibi geçmişe taşları toplamak için gittiğinde Loki uzay taşını alıp geçitten geçti marvel boşuna gösterir mi böyle sahne?
Konu dışı mı olacak bilmiyorum ama size bir soru. Ben Marvel filmlerinin neredeyse hepsini izledim fakat bir tek Captain Marvel'ı izlemedim. İzleyen bir arkadaşım da mutlaka izlemelisin diyor. Gerek var mı End Game'den önce mutlaka?
Odin, çekice layık görülen kişinin Thor'un gücünü de kontrol edebileceğini söyledi.
Benim de aklıma takılan bir soru var;
Thanos, Loki'nin boynunu kırarak öldürmüştü herkes geri gelmeyeceğini anladı ama Avengers ekibi geçmişe taşları toplamak için gittiğinde Loki uzay taşını alıp geçitten geçti marvel boşuna gösterir mi böyle sahne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.