Endgame hakkında bazı sorular

@Onur Altuğ Sever yok insanlar öyle bir söylüyor ki sanki End Game'in kilit noktası Captain Marvel filminde anlatılıyormuş gibi. Şaşırdım tereddütte kaldım bir an. Ama o kadar kilit değil, sadece karakteri tanı anlamında söylüyorlarsa o kadar sorun değil benim için.
Karakteri tanı anlamında söylüyorlardır. Fragmanlarında gördüğün hiper güçlü kadın profilini bilmen yeterli. :D

Karakteri tanı anlamında söylüyorlardır. Fragmanlarında gördüğün hiper güçlü kadın profilini bilmen yeterli. :D
Kadın, sarışın bir de metroda yaşlı bir teyzeye sağlam geçiriyordu:) Bu bilgiler yeterli anlaşılan🤣

Kaptan Amerika neden Tanrı'lığa layık görüldü? Mjolnir'i nasıl kaldırdı?
Bu konu ile ilgili şu videoyu beğendim ben. Çekici kaldırması ile ilgili 3 ayrı teori işleniyor. Bence 1. teori en mantıklı olanı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Odin, çekice layık görülen kişinin Thor'un gücünü de kontrol edebileceğini söyledi.
Arkadaşlar spoiler koymayacağım çünkü başlık adı ''End Game Hakkında sorular'' yani filmi izlemeyen kişi içeri girmez zaten spoiler yemek istemiyorsa. Benimde aklıma takılan bir soru var;

Thanos, Loki'nin boynunu kırarak öldürmüştü herkes geri gelmeyeceğini anladı ama Avengers ekibi geçmişe taşları toplamak için gittiğinde Loki uzay taşını alıp geçitten geçti marvel boşuna gösterir mi böyle sahne?
Loki'nin dizisi çıkacak. Onunla bağlantılı diyotlar.

Konu dışı mı olacak bilmiyorum ama size bir soru. Ben Marvel filmlerinin neredeyse hepsini izledim fakat bir tek Captain Marvel'ı izlemedim. İzleyen bir arkadaşım da mutlaka izlemelisin diyor. Gerek var mı End Game'den önce mutlaka?

Fazla gerek yok bence, Captain Marvel’in geçmişini, Nick Fury’nin geçmişini, nasıl tanıştıklarını falan anlatıyor.

Odin, çekice layık görülen kişinin Thor'un gücünü de kontrol edebileceğini söyledi.

Benim de aklıma takılan bir soru var;

Thanos, Loki'nin boynunu kırarak öldürmüştü herkes geri gelmeyeceğini anladı ama Avengers ekibi geçmişe taşları toplamak için gittiğinde Loki uzay taşını alıp geçitten geçti marvel boşuna gösterir mi böyle sahne?

Umarım boşuna göstermiyordur.

Süprizbozanlarım gözükmüyor. Mod. bi' bakabilir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı