3 37378 Megapat Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 354 Çözümler 2 30 Kasım 2018 #1 Yeni bir bilgisayar aldım. Windows ISO'sunu yazdırabileceğim bir başka bilgisayar yok çevremde. İçinde Endless OS diye işletim sistemi var. Rufus açılmıyor .exe olduğu için. Endless OS'de Rufus'a benzer bir program mı?
Yeni bir bilgisayar aldım. Windows ISO'sunu yazdırabileceğim bir başka bilgisayar yok çevremde. İçinde Endless OS diye işletim sistemi var. Rufus açılmıyor .exe olduğu için. Endless OS'de Rufus'a benzer bir program mı?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #2 WINE indirip Rufus'u çalıştırın veya sanal makineye Windows kurup onun içinde hazırlayın. Artı 0 Eksi
KS KS 3 37378 Megapat Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 354 Çözümler 2 30 Kasım 2018 #3 TerabyteForever dedi: WINE indirip Rufus'u çalıştırın veya sanal makineye Windows kurup onun içinde hazırlayın. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yapacak bilgiye sahip değilim Artı 0 Eksi
TerabyteForever dedi: WINE indirip Rufus'u çalıştırın veya sanal makineye Windows kurup onun içinde hazırlayın. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yapacak bilgiye sahip değilim
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #4 WINE ile ".exe" formatındaki programları Linux üzerinde çalıştırabilirsiniz. Bu birinci metod. Sanal makineyi de böyle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatım Windows üzerinde ama Linux üzerinde de aynısı geçerli, programın Linux sürümünü kurun yeter. Artı 0 Eksi
WINE ile ".exe" formatındaki programları Linux üzerinde çalıştırabilirsiniz. Bu birinci metod. Sanal makineyi de böyle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatım Windows üzerinde ama Linux üzerinde de aynısı geçerli, programın Linux sürümünü kurun yeter.