Endüstri mühendisliği okunur mu?

Özel üniversitelerin imkânlarına bakmak gerek. Devlet üniversitesi imkanları genelde kısıtlı oluyor. Avrupa'da üniversitesi ödenekleri kısmında biraz gerideyiz. Özel üniversiteleri değerlendirmeye alın. Ama sırf özel diye merdiven altı üniversiteleri de aklınızın ucundan geçirmeyin hocam.

Atatürk Üniversitesi iyiymiş hocam. Ben de PC düşünüyorum Atatürk Üni'de.

Atatürk Üniversitesi iyiymiş hocam. Ben de PC düşünüyorum Atatürk Üni'de.
Kazanırsak belki nasip olur tanışmamız hocam. Dayım oradan iktisat mezunu ve güzel yerlere geldi. İyi bir üniversite olduğunu düşünüyorum. Sizin sıralama kaç?

Kazanırsak belki nasip olur tanışmamız hocam. Dayım oradan iktisat mezunu ve güzel yerlere geldi. İyi bir üniversite olduğunu düşünüyorum. Sizin sıralama kaç?
olur hocam tanışırız
68 k hocam. Baktım ki erasmus anlaşmaları da iyi o yüzden sıcak geldi bana. Erzurum da iyi bir yer olduğunu düşünüyorum.

olur hocam tanışırız
68 k hocam. Baktım ki erasmus anlaşmaları da iyi o yüzden sıcak geldi bana. Erzurum da iyi bir yer olduğunu düşünüyorum.
Ben gidersem İstanbul'dan sonra zorlanırım gibi ama bu sonucu yaptıktan sonra çok da hareket lüksüm yok gibi. Özellere yıllık 250 bin lira bayılmak gerçekten absürt geliyor. Bakacağım duruma göre umarım hakkımızda hayırlısı olur ya.

hocam sakın para vermeyin özellere. Devlet ünilerini tavsiye ederim. en iyisi nasip olsun.

Merhaba @johnsoapmactavish. Endüstri Mühendisliğinin okunabilir güzel bir bölüm olduğunu düşünüyorum. Bu arada size Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünün de gelme ihtimali var, araştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…