Endzone - A World Apart İçin Türkçe Yama Önerisi

Ben burdan indirdim. Deneyebilirsem durumu yazarım.

Virüs falan yok degilmi? mediafire'dan daha önce dosya indirmedim, mediafiredan yama indirmek için reklam falan geçmeye gerek varmı bu arada?
Yok ben direkt indirdim. Kaspersky Total yüklü, bi sorun çıkmadı. Oyun indi ama bakamadım yamaya.

Virüs falan yok degilmi? mediafire'dan daha önce dosya indirmedim, mediafiredan yama indirmek için reklam falan geçmeye gerek varmı bu arada?
İsterseniz Google Drive'a yükleyebilirim zaten tek bir dosya.

Bunun haricinde oyunu indirdikten sonra hemen yama yapmayın, siyah ekranda kalıyor. AppData klasöründeki yolu silmeniz ve oyunu silip tekrar yüklemeniz gerekiyor.
Oyunu indirdim, oyuna giriş yaptım (ingilizce) sonra oyundan çıkıp yama dosyasını ilgili oyun klasörüne kopyaladım. Tekrar oyuna girdiğimde oyun Türkçe olmuştu.

Son düzenleme:
Googl drive yüklerseniz çok iyi olur hocam. Ayrıca AppData yolu nasıl silebilirim? çok fazla appdata gibi şeyleri bilmiyorumda ben sadece logs içine yamayı atmayı falan biliyorum'da. yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam beni unuttunuz sanırsam

Son düzenleme:
Yok yok unutmadım da yanlışlıkla okundu işaretledim sanırım kusura bakmayın. Şuan PC bakamıyorum ancak yarın sabah ya da öğle vakti resimli olarak atmış olurum.

Yok yok unutmadım da yanlışlıkla okundu işaretledim sanırım kusura bakmayın. Şuan PC bakamıyorum ancak yarın sabah ya da öğle vakti resimli olarak atmış olurum.
Estağfurullah hocam ne kusuru. Yardımınız için teşekkür ederim.

Estağfurullah hocam ne kusuru. Yardımınız için teşekkür ederim.
Baktım çok uzun yazıyorum, yeni bir konu oluşturdum. Buraya da ekleyeceğim, onaylansın.

@Çilekli Puding Buyrun hocam.

Son düzenleme:
Hocam Googl drive linkini buaraya atma şansınız varmı? yazdıgınız şeyleri okudum sıkıntı yok hocam benim açımdan güveniyorum size. Teşekkür ederim hocam tekrardan.

Ayrıca Rar çıkarma programı bende yok hocam çıkardıgınız dosyayı koyduysanız çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Orijinal sitesinden WinRAR indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…