Hocam çok teşekkürler. AKS13 çalışmıyordu. 195 liraya indi sepet. Oyun önerilerinizi 105-110 liraya kadar yapabilirsiniz.Hocam gayet iyi sepetiniz, şu kodu dener misiniz Discount Code yerinde, %13 indirebilir belki. Bende çalışıyordu en son:
GPUMELTERS
Başka oyun bulamazsam eklerim hocam teşekkürler.Otobüs sürme oyunu severseniz de 38 TL'ye Bus Simulator 21 var.
İkinci oyununu almadıysanız onu da alın hocam.Hocam çok teşekkürler. AKS13 çalışmıyordu. 195 liraya indi sepet. Oyun önerilerinizi 105-110 liraya kadar yapabilirsiniz.
Başka oyun bulamazsam eklerim hocam teşekkürler.
Hocam ilk oyunu seversem alırım diye düşündüm. Zaten hep bu fiyattalar. Beğenmezsem 100 lira daha boşa gitmesin.İkinci oyununu almadıysanız onu da alın hocam.
Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition key PC 102 TL.
Hocam Dishonored Steam'da 1.46 dolar olmuş geçen indirimde. Key olarak daha pahalıya geliyor galiba.Hocam ilk oyunu seversem alırım diye düşündüm. Zaten hep bu fiyattalar. Beğenmezsem 100 lira daha boşa gitmesin.
Şöyle bir şey yaptım hocam.
Eki Görüntüle 2655452
Çok geç hocam.Hocam Dishonored Steam'da 1.46 dolar olmuş geçen indirimde. Key olarak daha pahalıya geliyor galiba.
Ve DLC'li tam hali bu: Dishonored - Definitive Edition on Steam Bu da indirimde çok pahalı olmuyordur herhalde.
Key'i açmazsan iadesi yapılıyordu galiba hocam. Eğer istersen iade et ama uğraşmasan da olur.Çok geç hocam.![]()
Boşverin hocam zaten DLC'lerle pek uğraşmam Witcher 3 dışında. Hikayeyi oynayıp bırakacağım.Key'i açmazsan iadesi yapılıyordu galiba hocam. Eğer istersen iade et ama uğraşmasan da olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.