Eneba'dan alınan Global Steam anahtarı çalışmıyor

Makaleler
29
Daha fazla  

Ürün sayfasında her şekilde Türkiye’den etkinleştirilebileceği belirtilmiş. Ben de satın alım yaptım. Kodu görüntüledim ve kopyala–yapıştır yaparak Steam’de aktifleştirmeye çalıştım fakat hata veriyor, bölge hatası.

Eneba’dan bilet açtım ve “satıcıya iletildi” yazıyor. Satıcının 150.000+ satışı var. Puanı da yüksek. Üstelik satın alım yaparken de “Verified by Eneba” logosu vardı.

Korkum, destek olmayı reddetmeleri, para iadesi veya anahtar değişimi yapmamaları üzerine. Ne yapmalıyım şu aşamada? Eneba bana destek olur mu, yardımcı olur mu? Satıcı destek olmayı reddederse Eneba destek olur mu?

Bölge hatasının sorumlusu ben olsam neyse diyeceğim, fakat her şekilde Türkiye’de aktifleştirilebileceği yazıyor. Çok stres yaptım şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan bilet oluşturdum. Yardım etmeme, destek sunmama gibi bir durum ihtimali nedir Eneba'da? Ekran görüntüsü falan gönderdim saat görünecek şekilde vs.

Merhaba hocam bende AI limit aliminda ayni hatayla karsilastim destege yazdim şu an bekliyorum. Sizde surec nasıl ilerledi yeniden kod mu verdiler yoksa para iadesi mi yapildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…