3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Mayıs 2020 #1 Just Cause 3 satın almayı düşünüyorum. Eneba isimli sitede 25 liraya buldum, hiç satın alım yapan var mı? Alacağım yerin bağlantısı: https://www.eneba.com/steam-just-ca...cPcjBKrFbLv4m3NEioHxY7R339iNcCI7KjnnaIUJZTfXU
Just Cause 3 satın almayı düşünüyorum. Eneba isimli sitede 25 liraya buldum, hiç satın alım yapan var mı? Alacağım yerin bağlantısı: https://www.eneba.com/steam-just-ca...cPcjBKrFbLv4m3NEioHxY7R339iNcCI7KjnnaIUJZTfXU
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Mayıs 2020 #11 282742 dedi: Hocam benim Just Cause 3'üm var. TeamWiever ile Aile Paylaşımı yapabilirim istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games dagitmisti galiba isterseniz paylasabilirim. Artı 0 Eksi
282742 dedi: Hocam benim Just Cause 3'üm var. TeamWiever ile Aile Paylaşımı yapabilirim istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games dagitmisti galiba isterseniz paylasabilirim.
Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #12 Silinen üye dedi: Just Cause 3 satın almayı düşünüyorum. Eneba isimli sitede 25 liraya buldum, hiç satın alım yapan var mı? Alacağım yerin bağlantısı: https://www.eneba.com/steam-just-ca...cPcjBKrFbLv4m3NEioHxY7R339iNcCI7KjnnaIUJZTfXU Genişletmek için tıkla... Eneba güvenilir mi? Merhaba eneba sitesinden Battlefield 3 Premium Edition Origin Key GLOBAL alacağım. Daha önce alışveriş yapmış olan varsa, güvenilir bir site mi? Ve bir de bu paketi aldığımda hem oyun hem de Premium'una sahip olacak mıyım? Şimdiden teşekkürler. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Just Cause 3 satın almayı düşünüyorum. Eneba isimli sitede 25 liraya buldum, hiç satın alım yapan var mı? Alacağım yerin bağlantısı: https://www.eneba.com/steam-just-ca...cPcjBKrFbLv4m3NEioHxY7R339iNcCI7KjnnaIUJZTfXU Genişletmek için tıkla... Eneba güvenilir mi? Merhaba eneba sitesinden Battlefield 3 Premium Edition Origin Key GLOBAL alacağım. Daha önce alışveriş yapmış olan varsa, güvenilir bir site mi? Ve bir de bu paketi aldığımda hem oyun hem de Premium'una sahip olacak mıyım? Şimdiden teşekkürler. www.technopat.net
KS KS 3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Mayıs 2020 #13 282742 dedi: Hocam benim Just Cause 3'üm var. TeamWiever ile Aile Paylaşımı yapabilirim istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, teklif için teşekkürler ama 16 gün bekleriz herhalde. Artı 0 Eksi
282742 dedi: Hocam benim Just Cause 3'üm var. TeamWiever ile Aile Paylaşımı yapabilirim istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, teklif için teşekkürler ama 16 gün bekleriz herhalde.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Mayıs 2020 #14 myswagnotusual dedi: Sanırsam yaz indirimlerini kastetti arkadaşımız. Bu sene 10 TL civarına denk gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games'den bahsediyorum. Bedava dağıttı galiba. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Sanırsam yaz indirimlerini kastetti arkadaşımız. Bu sene 10 TL civarına denk gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games'den bahsediyorum. Bedava dağıttı galiba.
KS KS 3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Mayıs 2020 #15 Affansen dedi: Ets2 al. Genişletmek için tıkla... Simülasyon oyunları ilgimi hiç çekmiyor, ETS 2 oynarken uykum geliyor, bana havadayken füzenin yerini değiştirebildiğim oyunlar lazım. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Ets2 al. Genişletmek için tıkla... Simülasyon oyunları ilgimi hiç çekmiyor, ETS 2 oynarken uykum geliyor, bana havadayken füzenin yerini değiştirebildiğim oyunlar lazım.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 6 Mayıs 2020 #16 Affansen dedi: Hocam Epic Games dagitmisti galiba isterseniz paylasabilirim. Genişletmek için tıkla... Bende var hocam sağolun Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hocam Epic Games dagitmisti galiba isterseniz paylasabilirim. Genişletmek için tıkla... Bende var hocam sağolun
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 6 Mayıs 2020 #17 Affansen dedi: Hocam Epic Games'den bahsediyorum. Bedava dağıttı galiba. Genişletmek için tıkla... Evet, bedava dağıttılar. Nisan'ın ortasındaydı sanırsam. (Tekrardan baktım ve Just Cause 4 olduğunu fark ettim.) Son düzenleme: 6 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hocam Epic Games'den bahsediyorum. Bedava dağıttı galiba. Genişletmek için tıkla... Evet, bedava dağıttılar. Nisan'ın ortasındaydı sanırsam. (Tekrardan baktım ve Just Cause 4 olduğunu fark ettim.)
KS KS 3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Mayıs 2020 #18 myswagnotusual dedi: Sanırsam yaz indirimlerini kastetti arkadaşımız. Bu sene 10 TL civarına denk gelir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, fiyat yükselmiyor, 4 senedir kullanıyorum, 3 lirayken de aynı fiyat 5 lirayken de, Dolar etkilemiyor Steam'ı. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Sanırsam yaz indirimlerini kastetti arkadaşımız. Bu sene 10 TL civarına denk gelir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, fiyat yükselmiyor, 4 senedir kullanıyorum, 3 lirayken de aynı fiyat 5 lirayken de, Dolar etkilemiyor Steam'ı.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 6 Mayıs 2020 #19 Silinen üye dedi: Simülasyon oyunları ilgimi hiç çekmiyor, ETS 2 oynarken uykum geliyor, bana havadayken füzenin yerini değiştirebildiğim oyunlar lazım. Genişletmek için tıkla... Ben türkü falan açıyorum gayet iyi sarıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Simülasyon oyunları ilgimi hiç çekmiyor, ETS 2 oynarken uykum geliyor, bana havadayken füzenin yerini değiştirebildiğim oyunlar lazım. Genişletmek için tıkla... Ben türkü falan açıyorum gayet iyi sarıyor.
KS KS 3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Mayıs 2020 #20 Oyunu 45 FPS'de bitirdim, benden başka bu kadar Just Cause delisi yoktur herhalde, 50 FPS'leri görmek isterdim. Artı 0 Eksi
Oyunu 45 FPS'de bitirdim, benden başka bu kadar Just Cause delisi yoktur herhalde, 50 FPS'leri görmek isterdim.