Eneba'dan Resident Evil serileri alınır mı?

Sameett

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD

DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Arkadaşlar, bu siteden Resident Evil serilerini alıp koleksiyonu tamamlamayı düşünüyorum. Ama oyunlar fiyatına değecek mi emin değilim. Resident Evil 2'yi aldım eğer diğer serilerde veya hangi seriler fiyatlarına değiyorsa almayı düşünüyorum.

Not: Oyunu seçip aşağıya inince fiyatlar ucuzluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kesinlikle değmez. 7 ve 8 değer. 4 ise Steamde DLC ile 600 liraya satıldı indirimlerde. Sonraki indirimleri bekle.

3 kesinlikle değmez. 7 ve 8 değer. 4 ise Steam'de DLC ile 600 liraya satıldı indirimlerde. Sonraki indirimleri bekle.

3 cidden kötümü herkes alınmaz falan diyor.
4 olan remake değil mi?
Bir de ben 2. oyunu bitirdim Ada Wong a ne oldu onu merak ediyorum. Hangi seride ona ne olduğunu öğreniyoruz.

4 olan remake değil mi?
Bir de ben 2. oyunu bitirdim Ada Wong a ne oldu onu merak ediyorum. Hangi seride ona ne olduğunu öğreniyoruz.
Ada Wong 3 ve 4'te gözüküyor fakat 3 bayağı kötü bir remake. Her şeyden önce 5 saat falan sürüyor oyun, o parayı hak etmez. Sen 7 ve 8'i alıp oyna sonra 4 remake bakarsın. Hikayeleri bağımsız zaten.

@azkeskin Ada wong 3 te mi gözüküyor :D bence gidin bidaha kontrol edin

4 olan remake değil mi?
Bir de ben 2. oyunu bitirdim ada wong a ne oldu onu merak ediyorum. Hangi seride ona ne olduğunu öğreniyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Wesker onu arıyor oradan gitmesi için hook veriyor aynı zamanda yarım kalan işini ada ya temizlettiriyor.

Son düzenleme:
@azkeskin Ada wong 3 te mi gözüküyor :D bence gidin bidaha kontrol edin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Wesker onu arıyor oradan gitmesi için hook veriyor aynı zamanda yarım kalan işini ada ya temizlettiriyor.

Yanlış hatırlıyor olabilirim doğrudur. 3'e dair hiçbir şey kalmadı aklımda. Her türlü değmez yine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı