T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #11 Spor salonuna gitmeden önce içiyordum, ayrıca tadı acı veya ekşi olan şeyler bana hoş geliyor. Turşu, bitter çikolata, soğuk kahve, çiğ yumurta gibi.
Spor salonuna gitmeden önce içiyordum, ayrıca tadı acı veya ekşi olan şeyler bana hoş geliyor. Turşu, bitter çikolata, soğuk kahve, çiğ yumurta gibi.
DenizThsrn Femtopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #12 cileklikek dedi: Tadı bana güzel geliyor açıkçası. Monster favorim. Genişletmek için tıkla... Monster energy tam bir para israfı bütün içeceklerinin tadı aynı beyaz olanı hariç.
cileklikek dedi: Tadı bana güzel geliyor açıkçası. Monster favorim. Genişletmek için tıkla... Monster energy tam bir para israfı bütün içeceklerinin tadı aynı beyaz olanı hariç.
M Mehan Femtopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #13 Spor için kullananlar içinde çok fazla kafein olduğu için güç verdiğini zannediyorlar. Tabii yanılıyorlar. Tat konusunda ise o kadar tatlandırıcı ile çeşme suyu bile güzel gelir.
Spor için kullananlar içinde çok fazla kafein olduğu için güç verdiğini zannediyorlar. Tabii yanılıyorlar. Tat konusunda ise o kadar tatlandırıcı ile çeşme suyu bile güzel gelir.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 2 Eylül 2021 #14 Burn'un tadını sevdiğim için içiyorum. Diğerlerinin ise tadını güzel bulmuyorum.
ahmet20910 Centipat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #15 T21 dedi: Spor salonuna gitmeden önce içiyordum, ayrıca tadı acı veya ekşi olan şeyler bana hoş geliyor. Turşu, bitter çikolata, soğuk kahve, çiğ yumurta gibi. Genişletmek için tıkla... Üzerinde de yazdığı gibi enerji içeceği spor için kullanılmaz, spor için kullanmakta oldukça zararlı bir eylem. Spor için içecek bkz. Powerade.
T21 dedi: Spor salonuna gitmeden önce içiyordum, ayrıca tadı acı veya ekşi olan şeyler bana hoş geliyor. Turşu, bitter çikolata, soğuk kahve, çiğ yumurta gibi. Genişletmek için tıkla... Üzerinde de yazdığı gibi enerji içeceği spor için kullanılmaz, spor için kullanmakta oldukça zararlı bir eylem. Spor için içecek bkz. Powerade.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.861 Çözümler 36 2 Eylül 2021 #16 İnsanlar sigara neden içiyor sizce? Hem aşırı pahalı hem zararlı. Monster'ın tadı güzel gayet. Black Bruin almayı tercih ederim ama. Neredeyse aynı tat ve daha ucuz.
İnsanlar sigara neden içiyor sizce? Hem aşırı pahalı hem zararlı. Monster'ın tadı güzel gayet. Black Bruin almayı tercih ederim ama. Neredeyse aynı tat ve daha ucuz.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #17 Stoch dedi: Ne yiyip içtiğimizi size mi soracağız? Genişletmek için tıkla... Dolaylı olarak bizi de etkiliyor devlet hastanesine gidiyorsun gitmesen bile özel hastaneye devlet para ödüyor.
Stoch dedi: Ne yiyip içtiğimizi size mi soracağız? Genişletmek için tıkla... Dolaylı olarak bizi de etkiliyor devlet hastanesine gidiyorsun gitmesen bile özel hastaneye devlet para ödüyor.
DenizThsrn Femtopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #18 ahmet20910 dedi: Üzerinde de yazdığı gibi enerji içeceği spor için kullanılmaz, spor için kullanmakta oldukça zararlı bir eylem. Spor için içecek bkz. Powerade. Genişletmek için tıkla... Powerade sadece su içine renklendirici koymuşlar fark yok.
ahmet20910 dedi: Üzerinde de yazdığı gibi enerji içeceği spor için kullanılmaz, spor için kullanmakta oldukça zararlı bir eylem. Spor için içecek bkz. Powerade. Genişletmek için tıkla... Powerade sadece su içine renklendirici koymuşlar fark yok.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 2 Eylül 2021 #19 Spooderman dedi: Dolaylı olarak bizi de etkiliyor devlet hastanesine gidiyorsun gitmesen bile özel hastaneye devlet para ödüyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben marketten içeceğimi almışım, masama oturup içmişim ve bitince çöpe atmışım. Bu sizi dolaylı yoldan nasıl etkiliyor?
Spooderman dedi: Dolaylı olarak bizi de etkiliyor devlet hastanesine gidiyorsun gitmesen bile özel hastaneye devlet para ödüyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben marketten içeceğimi almışım, masama oturup içmişim ve bitince çöpe atmışım. Bu sizi dolaylı yoldan nasıl etkiliyor?
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #20 Stoch dedi: Ne yiyip içtiğimizi size mi soracağız? Genişletmek için tıkla... Bize bir şey sormayacaksınız. Biz size neden onu içtiğinizi soruyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Stoch dedi: Ne yiyip içtiğimizi size mi soracağız? Genişletmek için tıkla... Bize bir şey sormayacaksınız. Biz size neden onu içtiğinizi soruyoruz.