Enerji içeceklerini neden alıyorlar?

Arkadaşlara spor yaptığını kanıtlamak için. Evden bir muz götürsen daha fazla enerji verir.

Dostum sporcu içeceği ile enerji içeceği çok ayrı şeyler. Niye enerji içeceği alsın. Powarade enazından sporculara mineral sağlamak için de Red Bull sadece enerji veren şeyleri koymuşlar.
Spor yaparken kullanırsan geberirsin. Sebebi ise seni dinç hissetmeni sağlaması ama gerçekte güçsüzsün kalpte sana yetişemediği için kalp krizi geçirirsin.
Votka ile karıştırmak için.

Hastanelik olur adam dostum ne yaptın. Arkalarında uyarı var alkolle karıştırmayın diye.:D

Hastanelik olur adam dostum ne yaptın. Arkalarında uyarı var alkolle karıştırmayın diye.:D

O uyarıyı takanı pek görmedim, bugün hangi mekana gidersen git votka Redbull dediğinde önüne koyarlar. Şahsen votkanın tadını hiç sevmem lezzet olarak en iyi Redbull ile gidiyor. Belki yurtdışında durum farklıdır onu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı