Bende de olay şöyle oldu pc. geldi ve 1 hafta ortalama zaman geçirme ile geçti sonra psu yandı , arzılandı neyse artık ve bir daha açamadım kasayı benim evde başka bir kasanın psu ile değişince çalıştığını gördüm ve sorunun bununla alakalı oldığunu sadece psu’yu değiştirmek istediğimi ilettim ve kendileri tüm kasayı kargolayın dediler bende kasanın kargo ile sürünmesini istemedim zarar görebiliceğini düşündüm ..
sonuçta her parçanın kendi içinde 2 sene garantisi var al psu test et çalışmıyor ise yenisini gönder ama onlar siz getirin diye ısrar ettiler (40km) evime ve işten güçten fırsat bulup gidemem de cabası hiç bir şekilde sizin faydanıza destek sağlamıyorlar hadi gönderdim diyelim 14 iş günü istiyorlar yeni aldığım sistemin bu şekilde olması beni sinirlendirdi ve vericekleri dandik PSu ile uğraşmadım gittim MSİ’ın bilindik adı sanı bilinen güzel bi psu alıp taktım ve sorunu kendim çözdüm ! Bununla alakalı bende şikayette bulunucam belli yerlere en azından benim faydam olmasa bile oradan almak isteyenlere yardımım dokunur