Elektronik Enermax Maxpro III EMP700W 700 W Güç Kaynağı Cashbackler ile 185 TL'ye düşme imkanı!

Aslında göründüğü kadar uğraştırıcı değil, ikisinde de hesap açıp uygulamadan kampanyaya katıldıktan sonra İyzico ile öde sistemini kullanıp Parolapara kart ile ödeyeceksiniz bu kadar :D

Parolapara için NFC gerekiyor, İyzico için ise kimlik doğrulama gerekmiyor bu kampanyalar için.

Bunun için parayı nereye atacağız Parolapara'ya mı? Alamayacağım bu kampanyalardan yararlanmam gerek ama cidden ebeveynlerim sıkıntılı.

Pekii sence bu PSU 9070XT + 9700X'li sisteme gider mi? Sistemi yaz ayında toplayacağım nasip olursa o zamana kadar PSU evde duracak. Hem 185 TL olduğu için denemeye değer bence, ürün bozuk gelse test falan yapamayacağım ama 185 TL'den bir şey olmaz.
Bilemiyorum, ben genelde 9070XT için 850W öneriyorum garantiye almak için.

Bunun için parayı nereye atacağız Parolapara'ya mı? Alamayacağım bu kampanyalardan yararlanmam gerek ama cidden ebeveynlerim sıkıntılı.
Parayı Parolapara'ya yükleyip İyzico ile öde sistemine Parolapara kartını gireceksin :)

Kampanyalar bitmezse tüm sülaleye hesap açıp gaminggeni batıracağım :).
Kendi adıma olan hakkımı kullandım, annemin adına açıp onu da kullandım sıra kardeşimde 😈😈😈

Bende ayni sekilde yaptin. Keske 13 olsaymis. Bu İyzico chasbacklari cekilmiyor. Yurt disi alisveris yaptiriyor mu chasback ile?
Sanal kart açıp kullanabilirsin İyzico bakiyesini, sanırım Mastercard altyapısını kullanıyordu bu sebeple yurt dışında da geçerlidir diye düşünüyorum.

Neyse, en kötü 300 liraya satarım PSU'yu. Cidden 185 TL bedava gibi.
300'e de değil en az 1000 liraya satarsın :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı