Enermax Revolution X’t II 750W PSU

Hayır.

Ama olsa ne olur ki? Yani salça olmak için mi yazıyorsunuz, anlayamadım.

Öylesine paylaşıyorum işte, istemiyorsanız bakmayın.

Hayır, arkadaş dedi. İnat sistem toplamada, o güç kaynağını alacağım dedi, onun yüzünden.

Sana inat yeni toplayacağım sistemde alacağım defolup gidebilirsin şimdi bu konudan :)

İnşallah alabilirsen. Artık uğraşırsın o güç kaynağını almak için. Ve şunu da ekleyeyim, aldığında defolup gideceğim konudan.:)

@sweett hocam ne zaman alacaksınız güç kaynağını bende defolup giderim konudan.

Son düzenleme:
Bir şey diyeceğim. Sen bunları sunuyorsun ya biri alıyor mu? Kimin işine yarayacak bu bilgi?
Bu PSU alınmasa bile önceki açtığı bunun gibi konulardan dolayı alanlar oldu bazı PSU'ları.

Türkiye'de olmayabilir. Türkiye'de yaşayan bazı insanlar, yurt dışı imkanı olduğundan dolayı Türkiye'de de olmayan PSU'ları almak isteyebiliyorlar, çünkü Türkiye'de sınırlı sayıda üst düzey PSU var.

O yüzden Türkiye'de olup olmaması veya alınıp alınmaması bir ürünün sunulmasına engel değildir.

Bu PSU alınmasa bile önceki açtığı bunun gibi konulardan dolayı alanlar oldu bazı PSU'ları. Türkiye'de olmayabilir. Türkiye'de yaşayan bazı insanlar, yurt dışı imkanı olduğundan dolayı Türkiye'de de olmayan PSU'ları almak isteyebiliyorlar, çünkü Türkiye'de sınırlı sayıda üst düzey PSU var. O yüzden Türkiye'de olup olmamasının veya alınıp alınmamasın bir ürünün sunulmasına engel değildir.
Sence Scythe Fuma 2 mi yoksa Scythe Ninja 5 mi?

Sence Scythe Fuma 2 mi yoksa Scythe Ninja 5 mi?
Hocam konuyla ne alakası var? 🤣

Fuma 2 performans olarak da, fiyat olarak da daha iyi bir ürün. Ninja 5'e o paralar verilmez.

Hocam konuyla ne alakası var? 🤣

Fuma 2 performans olarak da, fiyat olarak da daha iyi bir ürün. Ninja 5'e o paralar verilmez.
Ya ne bilim aklıma takıldı dedim o konularda araştırman ve bilgin var sorayım sana, nette de doğru bilgi pek bulamadım herkes farklı sıralamış soğutucuları birde senin fikrini alayım dedim. 😅

Mesele tanıtılan ürünü alıp almamak değil. Gerçi Türkiye piyasasında uzun zamandır yoklar ama Enermax markasını çoğunuz belki bilmiyordu bu konu sayesinde öğrenmiş oldunuz. Bu marka tıpkı FSP, Seasonic, Superflower gibi PSU üretici markalardan biridir. Çoğu ürünü satışa çıkarsa tercih edilebilirdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı