Ne 3-4 kişisi, her sistemde Pylon öneriliyor neredeyse.Bu arada, alıyorlar.
Pylon, RM650 ve Core Reactor rehberleri sayesinde en az 3-4 kişi almıştır.

Ne 3-4 kişisi, her sistemde Pylon öneriliyor neredeyse.Bu arada, alıyorlar.
Türkiye'de satışı var mı?
Bu arada, alıyorlar.
Hayır.
Ama olsa ne olur ki? Yani salça olmak için mi yazıyorsunuz, anlayamadım.
Öylesine paylaşıyorum işte, istemiyorsanız bakmayın.
Sana inat yeni toplayacağım sistemde alacağım defolup gidebilirsin şimdi bu konudan![]()
Bu PSU alınmasa bile önceki açtığı bunun gibi konulardan dolayı alanlar oldu bazı PSU'ları.Bir şey diyeceğim. Sen bunları sunuyorsun ya biri alıyor mu? Kimin işine yarayacak bu bilgi?
Sence Scythe Fuma 2 mi yoksa Scythe Ninja 5 mi?Bu PSU alınmasa bile önceki açtığı bunun gibi konulardan dolayı alanlar oldu bazı PSU'ları. Türkiye'de olmayabilir. Türkiye'de yaşayan bazı insanlar, yurt dışı imkanı olduğundan dolayı Türkiye'de de olmayan PSU'ları almak isteyebiliyorlar, çünkü Türkiye'de sınırlı sayıda üst düzey PSU var. O yüzden Türkiye'de olup olmamasının veya alınıp alınmamasın bir ürünün sunulmasına engel değildir.
Hocam konuyla ne alakası var?Sence Scythe Fuma 2 mi yoksa Scythe Ninja 5 mi?
Ya ne bilim aklıma takıldı dedim o konularda araştırman ve bilgin var sorayım sana, nette de doğru bilgi pek bulamadım herkes farklı sıralamış soğutucuları birde senin fikrini alayım dedim.Hocam konuyla ne alakası var?
Fuma 2 performans olarak da, fiyat olarak da daha iyi bir ürün. Ninja 5'e o paralar verilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.