Enermax vs Thermalright Frozen alınır mı?

Fiyatları aynı sayılır karşılaştırması varsa o modelle atar mısın?

Hocam direkt karsilastirmalari yok ama su sekilde i9 14900K yi 300W guc cekerken thermal darbogaza sokmadigi bir video var. Phantom spirit amd de bile 200W ustune cikamiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam direkt karsilastirmalari yok ama su sekilde i9 14900K yi 300W guc cekerken thermal darbogaza sokmadigi bir video var. Phantom Spirit AMD de bile 200W ustune cikamiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu test çok bir şey ifade etmiyor kısa süreli render performansı ile günlük kullanım farklıdır zaten bu kadar abartıya gerek yok. 9800x3D falan soğutabiliyor Phantom Spirit, Arctic Duo'nun Intel performansı daha iyi olabilir normaldir ona optimize tasarlanmıştır ama yine de çift soğutma bloklu 7 ısı borulu bir soğutucuyu tek blok ve 4 ısı borusuyla geçmesi zor.

Bu test çok bir şey ifade etmiyor kısa süreli render performansı ile günlük kullanım farklıdır zaten bu kadar abartıya gerek yok. 9800x3D falan soğutabiliyor Phantom Spirit, Arctic Duo'nun Intel performansı daha iyi olabilir normaldir ona optimize tasarlanmıştır ama yine de çift soğutma bloklu 7 ısı borulu bir soğutucuyu tek blok ve 4 ısı borusuyla geçmesi zor.

Hocam fanlar sayesinde kafa tutabiliyor zaten, yeni nesil fanlar kullanmis Arctic. Kendim bizzat test edene kadar ben de inanmiyordum gecebilecegini ama geciyor vallahi 🤣

Hocam fanlar sayesinde kafa tutabiliyor zaten, yeni nesil fanlar kullanmis Arctic. Kendim bizzat test edene kadar ben de inanmiyordum gecebilecegini ama geciyor vallahi 🤣

Doğrudur hocam daha iyi fanları vardır yoksa bir anlamı olmaz baktığım kadarıyla fanları %10-20 daha fazla hava akışı sağlıyor iyi bir değer ama Phantom Spirit de birçok konuda avantajlı fanları daha kötü olmasına rağmen, gerçekçi bir test görene kadar ikisi de F/P olarak kalır benim gözümde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı