Aradığım seviye.Zevkler tartışılmaz, kötülenmez ve linçlenmez. Kulağıma hoş geldi.
Aradığım seviye.Zevkler tartışılmaz, kötülenmez ve linçlenmez. Kulağıma hoş geldi.
Sen bir Enes Batur olsan 1.000.000 izlenmeye 3500 TL alsan müzik çıkartıp 35.000 40.000 TL almayı düşünüp 10.000 TL masraf yapmayı ister miydin?Klip Payday 2 gibi.
Önüne gelen şarkı çıkarıyor ben bu duruma çok sinir oluyorum. Eskiden öyle değilmiş, şimdi ses olmasa da autotone var. Saçma Youtuber' lar şarkı yapmasın bence veya internet fenomenleri, herkes 2-3 mesleğin içine girmiş.
Model olanlar otomatik olarak şarkıcı ve oyuncu oluyor. Bu nedenle YouTuber'lara çok da ses edemiyorum.Klip Payday 2 gibi.
Önüne gelen şarkı çıkarıyor ben bu duruma çok sinir oluyorum. Eskiden öyle değilmiş, şimdi ses olmasa da autotone var. Saçma Youtuber' lar şarkı yapmasın bence veya internet fenomenleri, herkes 2-3 mesleğin içine girmiş.
İkisi de aynı seviyede bence. YouTube TR çöplüğünün bir parçaları.Beyler bu yine fena değil, Elanur'dan bahsetmiyorum bile.
Maalesef öyleler, sebebi bizleriz zaten. Enes fanı değilim bu arada yanlış anlaşılmasın, oradan linç yemeyeyim, sadece şarkı hoşuma gitti.YouTube TR çöplüğünün bir parçaları
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.