İzlemedim, izlemeyeceğim de. Bu tür videolar zaman kaybından başka bir şey değil. Zaten kanalın yaş kitlesi belli. PintiPanda ve bir kaç tane daha kaliteli kanal dışında hiç kimseyi izlemiyorum. Kafam rahat.
Ailesinin de sebebi var çocuğun böyle olmasında. Boyundan büyük koltuk almışlar çocuğa biz tabure de oturalım burada. Merak ediyorum acaba büyüyünce nasıl olacak diye. Aslında çocukları küçük yaştan bilgisayar oyunlarına alıştırmak yerine sosyal hayata alıştırsalar daha iyi olur. İnşallah gerçek hayatı da oyun gibi zannetmez.
İzlemedim, izlemeyeceğim de. Bu tür videolar zaman kaybından başka bir şey değil. Zaten kanalın yaş kitlesi belli. PintiPanda ve bir kaç tane daha kaliteli kişi dışında hiç kimseyi izlemiyorum. Kafam rahat.
PintiPanda, Oyun Delisi, Oha diyorum, YapYap, Technopat bu kanallar dışını izlemiyorum izlemenizi tavsiye ederim hepsi güzel kanallar başta Technopat buranın YouTube kanalı. Bende sanki bilmiyorsunuz gibi söyledim.
PintiPanda, Oyun Delisi, Oha diyorum, YapYap, Technopat bu kanallar dışını izlemiyorum izlemenizi tavsiye ederim hepsi güzel kanallar başta Technopat buranın YouTube kanalı. Bende sanki bilmiyorsunuz gibi söyledim.