Enes GTA 5'de kız tavlarsa

Videoya 18 yaş altı oyuncu oynadığı için şikayette bulunabiliyor muyuz ? GTA 5 +18 yaş sınırına sahip oyun sonuçta. Sırf bu tip çocuk kesiminden dolayı GTA 5'ten nefret etmeye başladım. "Abiiyy GETA 5 çeek." GTA 5 aşağı, GTA 5 yukarı. Hayatta GTA 5'ten önemli şeyler de var.
Tek rakibim "pivdipay".

OTE="Jason Hudson, post: 2719325, member: 12510"]Videoya 18 yaş altı oyuncu oynadığı için şikayette bulunabiliyor muyuz ? GTA 5 +18 yaş sınırına sahip oyun sonuçta. Sırf bu tip çocuk kesiminden dolayı GTA 5'ten nefret etmeye başladım. "Abiiyy GETA 5 çeek." GTA 5 aşağı, GTA 5 yukarı. Hayatta GTA 5'ten önemli şeyler de var.[/QUOTE]
Gta5 zaten böyledir yüzünden çocukların ayakları altında ezilmeye başladı. Ben şahsen küçük kardeşime oynatmıyorum.Hiçbirzaman

Devir nereye gidiyor? Ben şahsen o yaşlarda iken sanayide gezerek elektrik ve torna ile uğraşan amcaları izliyordum. Biraz büyüdüm, elim pense tutar oldu. Hevesle kendi başıma elektrik devreleri kurmaya çalıştım. Biraz daha büyüdüm, denizciliğe heves saldım. Şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum. Sırf denizcilik için denizcilik İngilizcesi öğrendim. Ama bu devir ise sadece minecraft oynayıp Enes Patur izliyor. Büyüğe saygı nedir bilmiyor. Ellerinde tablet, mouse sadece çar kasıyorlar. Kullandıkları bilgisayarın hiçbirini görmedim. Sadece GTA V açar mı? Sorusunu soruyorlar. Tarihini ve atalarını tanımıyorlar. Sadece eğitim sistemini eleştiriyorlar. Ama eğitim sistemini değiştirmek için çalışmıyorlar. Devir berbat bir yere gidiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı