Enes GTA 5'de kız tavlarsa

YouTube'u tamamen bıraktım sayılır. Bütün kanallar bana amaçsız ve saçma geliyor, ben direk video çekilmesine anlam veremiyorum. İlgi alanım değil biraz. Technopat başka, gerçi onu da en fazla yarısına kadar izliyorum. Yapmacıklık ve samimiyetsizlik üzerine kurulu bir ortam maalesef.

9 yaşında olduğunu varsayıyorum. Ben dokuz yaşında sokak abileriyle maç oynayıp bazen de onlara kola aldım. (Her ne kadar istemesemde ) Şimdi 14 yaşındayım ve geçenlerde parkta çekirdek çitliyim ve çocukları görmeyim uğuruna parka gittim ama maalesef parkta sadece 50'li yaşlarda amcaları görüyorum. YAZIK.

Onu buru bırakın da millet bu internet fenomenliğinden köşeyi döndü.(Ünlüler için söylüyorum:Enes Batur , H.Söyletmez vs.)

''Sonumuz hayrolsun'' dışında yazacak bir şey bulamadım.

Bunları izleyerek onlara prim yaptırmayalım. Bilinçlenelim ve etrafımızdakileri bilinçlendirelim.
İzlenmeleri bir elin parmağını geçmemeye başladığında yaptıkları saçmalıklara son vereceklerdir.

İçimden gitsin bayramlık harçlarıyla fişek mişek alsın demekte geliyor ama neyse...

"Enes abim herkesi geçecek. NeGeNeDe ailesi dünyayı ele keçireçek."

@Semih Demir Haklısınız da, siz bütün kasayı çöpe attınız, birkaç çürük elma yüzünden.

Genellikle Japonic, Murat Özün, İlkay Zaman gibi yurtdışı temalı kanalları izliyorum. O da meraktan dolayı, farklı mekanlar, kültürler görmek amaç. Hele Japonic tam profesyonelce drift yarışı paylaşımları var, tek kelimeyle mükemmel.

Bana hepsi saçma geliyor hacım. İlgi alanım değil, sen izleyip kendi adına gelişme olarak görüyorsan izleyebilirsin tabi saygı duyarım.

Videoya 18 yaş altı oyuncu oynadığı için şikayette bulunabiliyor muyuz ? GTA 5 +18 yaş sınırına sahip oyun sonuçta. Sırf bu tip çocuk kesiminden dolayı GTA 5'ten nefret etmeye başladım. "Abiiyy GETA 5 çeek." GTA 5 aşağı, GTA 5 yukarı. Hayatta GTA 5'ten önemli şeyler de var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…