Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Eylül 2017 #11 mstfaozder dedi: Hocam moderatöre sildirip konuyu kapatırız sıkıntı yok bunlar kitleyi düşürüyor diye ifşa ediyoruz neyse. @MF, @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam.
mstfaozder dedi: Hocam moderatöre sildirip konuyu kapatırız sıkıntı yok bunlar kitleyi düşürüyor diye ifşa ediyoruz neyse. @MF, @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.541 Makaleler 3 Çözümler 129 4 Eylül 2017 #12 Jira dedi: Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam. Genişletmek için tıkla... Ben mi açtım hocam? Sadece dalga geçtim Enes api ile.
Jira dedi: Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam. Genişletmek için tıkla... Ben mi açtım hocam? Sadece dalga geçtim Enes api ile.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.688 Makaleler 21 Çözümler 99 4 Eylül 2017 #13 Jira dedi: Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam. Genişletmek için tıkla... Sorun bence her konuyu onaylayan yetkililer de, kusura kalmasınlar.
Jira dedi: Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam. Genişletmek için tıkla... Sorun bence her konuyu onaylayan yetkililer de, kusura kalmasınlar.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 4 Eylül 2017 #14 Ben kalite düşmesi falan göremedim. Asıl bu tür amacı tartışma çıkarmak olan konular kalite düşürüyor. FalconPolat dedi: Konusunu sürekli açanlar kanalını, ismini sürekli gözümüze sokmaya hakları yok. 1 açarsın tamam ama her gün açmak nedir, bir de sorsan nefret ederler, sevmezler ama bal gibi de reklamları yapılır. Genişletmek için tıkla... Zorla okutmuyoruz kimseye.
Ben kalite düşmesi falan göremedim. Asıl bu tür amacı tartışma çıkarmak olan konular kalite düşürüyor. FalconPolat dedi: Konusunu sürekli açanlar kanalını, ismini sürekli gözümüze sokmaya hakları yok. 1 açarsın tamam ama her gün açmak nedir, bir de sorsan nefret ederler, sevmezler ama bal gibi de reklamları yapılır. Genişletmek için tıkla... Zorla okutmuyoruz kimseye.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.541 Makaleler 3 Çözümler 129 4 Eylül 2017 #15 Nazım Paşa dedi: Ben kalite düşmesi falan göremedim. Asıl bu tür amacı tartışma çıkarmak olan konular kalite düşürüyor. Zorla okutmuyoruz kimseye. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz, resim yakışmış hocam.
Nazım Paşa dedi: Ben kalite düşmesi falan göremedim. Asıl bu tür amacı tartışma çıkarmak olan konular kalite düşürüyor. Zorla okutmuyoruz kimseye. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz, resim yakışmış hocam.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Eylül 2017 #16 mstfaozder dedi: Ben mi açtım hocam? Sadece dalga geçtim Enes api ile. Genişletmek için tıkla... Sen açtın diyen yok ki. Ortaya atılan bir laf.
mstfaozder dedi: Ben mi açtım hocam? Sadece dalga geçtim Enes api ile. Genişletmek için tıkla... Sen açtın diyen yok ki. Ortaya atılan bir laf.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2017 #18 Sanırım bana geldi o laf... He doğru. Sende konu açmıştın değil mi? İnan çok feci uykum var. Kafam allak bullak bugün.
Sanırım bana geldi o laf... He doğru. Sende konu açmıştın değil mi? İnan çok feci uykum var. Kafam allak bullak bugün.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 4 Eylül 2017 #19 Yorum atanları içeri alıyorlar mı?