Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam.Hocam moderatöre sildirip konuyu kapatırız sıkıntı yok bunlar kitleyi düşürüyor diye ifşa ediyoruz neyse. @MF, @Silinen üye
Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam.Hocam moderatöre sildirip konuyu kapatırız sıkıntı yok bunlar kitleyi düşürüyor diye ifşa ediyoruz neyse. @MF, @Silinen üye
Ben mi açtım hocam? Sadece dalga geçtim Enes api ile.Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam.
Keyfe göre konu silinmez. Madem bunun farkındasın. Açmayacaksın. Vesselam.
Zorla okutmuyoruz kimseye.Konusunu sürekli açanlar kanalını, ismini sürekli gözümüze sokmaya hakları yok. 1 açarsın tamam ama her gün açmak nedir, bir de sorsan nefret ederler, sevmezler ama bal gibi de reklamları yapılır.
Doğru söylüyorsunuz, resim yakışmış hocam.Ben kalite düşmesi falan göremedim. Asıl bu tür amacı tartışma çıkarmak olan konular kalite düşürüyor.
Zorla okutmuyoruz kimseye.
Sen açtın diyen yok ki. Ortaya atılan bir laf.Ben mi açtım hocam? Sadece dalga geçtim Enes api ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.