Enflasyon artık yüksek çıkmayacak

Tamam haklısın, fakat hani bu yalanlara göre maaşlarımız zamlanıyor ya! Yada bu oranlara göre dolar tutulmaya çalışılıyor. Sonuçta bu yalanda olsa bizim hayatımızı etkiliyor. Sonuçta öyle geçiştirilebelecek bir durum olmadığını düşünüyorum.
Ben ne yazdım siz yazdığıma karşılık nasıl bir cevap verdiniz çözemedim söylediklerinizi.

Sonuçta bu yalanda olsa bizim hayatımızı etkiliyor. Sonuçta öyle geçiştirilebelecek bir durum olmadığını düşünüyorum.
Hele bu kısmı hiç anlamadım çözemedim. Çünkü ben öyle geçiştirilecek bir durumdan bahsetmedim. İçinde bulunulan ama hükümetin millete lanse etmediği durumları ve durumun çok iyi gibiymiş gibi gösterdiğinden bahsettim, her şeyin göstermelik kağıt üzerinde olduğunu söyledim. Kimse sesini çıkarmadığı sürece bu gibi durumlar olumsuzluklar yalan dolan, kağıt üzerinde oynamalarla hükümet tarafından geçiştirilmekte ve geçiştirilmeye devam edilecek.
 
Sayın hocam, bunu siyasi olarak yorumlamıyorum, sonuçta büyük bir çoğunluk ülkenin halinden memnun olmalı ki, şuan ki hükümetin devamı yönünde teveccüh gösteriyor.

Mevcut şartlar değişmeyeceğine göre içinde bulundğumuz durumun halini yorumlamak daha doğru olacaktır. Sonuçta kimse parasının değer kaybetmesini istemiyor olmalı diye düşünüyorum :)
önlem alın, işinizi şansa bırakmayın, ülke random yönetiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı