Engellendiğim kişinin grupta mesaj yazabilmesi

Ömer Avcu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Bir kişiden engel yediğimden şüpheleniyorum. Aynı gruptayız ve mesaj yazabiliyor. Ancak hala attığım mesaj gönderilmedi diyor. Yani mesaj attım, kendisi gruba mesaj attı ama hala mesajım gönderilmedi diyor. Böyle bir şey mümkün müdür?

Öncelikle merhabalar. Bir kişiden engel yediğimden şüpheleniyorum. Aynı gruptayız ve mesaj yazabiliyor. Ancak hala attığım mesaj gönderilmedi diyor. Yani mesaj attım, kendisi gruba mesaj attı ama hala mesajım gönderilmedi diyor. Böyle bir şey mümkün müdür?

Eğer seni engelemişse sen grup kurduğunda onu alamazsın ama başkası kurup ikinizi alırsa konuşabilirsiniz.

Anlattığından hiçbir şey anlamadım.

Öncelikle WhatsApp için konuştuğunu varsayalım.
Birini engellersen ikiniz arasındaki özel iletişimi kapatırsın. Aynı grupta iseniz birbirinizin mesajını görebiliyorsunuz. Ama birbirinize özel mesaj atamıyorsunuz.

WhatsApp mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ortada engel var ise bile gruplardan konuşabilirsiniz.
Zaten ayarlarda bir yerlerde yazıyordu bu olay.
Yani büyük ihtimalle sizi engellemiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı