Engellenmek nasıl anlaşılır?

Buket f

Centipat
Daha fazla  
Karşı tarafı arıyorum ve çaldığına dair bir ses gelmiyor. 5-10 sn sonrasında ise sesli mesaja yönlendiriyor. Bu durumda engellenmiş mi oluyorum? Eğer belirtmemin bir faydası olacaksa ben iPhone kullanıyorum ve aramaya çalıştığım kişi de iPhone kullanıyor. Nedir arkadaşlar bu tam olarak? Bilen veya başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?

Karşı tarafı arıyorum ve çaldığına dair bir ses gelmiyor. 5-10 sn sonrasında ise sesli mesaja yönlendiriyor. Bu durumda engellenmiş mi oluyorum? Eğer belirtmemin bir faydası olacaksa ben iPhone kullanıyorum ve aramaya çalıştığım kişi de iPhone kullanıyor. Nedir arkadaşlar bu tam olarak? Bilen veya başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
Sms atmayı deneyin aynı numaraya. Telefondan engelleyince smsden de otomatik olarak engelleniyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.

e iyi de mesaj attığımda belli olmayacak ki engellenip engellenmediğim :(
Mesajın iletilmediyse engellemiştir. Bir tanıdığınızın telefon rehberinden kendinizi engelleyip sms atmayı deneyin. Eğer sms iletilmiyorsa sizi engellediğini düşündüğünüz kişiye sms atın. Eğer iletilmezse engellemiştir.

Ayrıca konu ne bilmiyorum ama engellediği hakkında şüpheniz varsa o iş devam etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı