brn6161
Centipat
- Makaleler
- 6
Hocam....Bilmiyorum hocam şu an durumum iyi merak etmeyin ilerleyen zamanda tekrar gelecek diye korkuyorum o kadar.
Kimsem olmadigi icinde olabilir mi? Kimse konusmuyor tek bayramda koyde vs konusuyoruz arada sirada kuzenlerim ile konusuyorum o kadar.
Bilmiyorum hocam şu an durumum iyi merak etmeyin ilerleyen zamanda tekrar gelecek diye korkuyorum o kadar.
Hocam okulda vs. sosyalleşin kendinize bir günlük rutin oluşturun sonra zaten günlük hayatın akışı ve stresiyle bu konu aklınıza neredeyse hiç gelmeyecek.Kimsem olmadigi icinde olabilir mi? Kimse konusmuyor tek bayramda koyde vs konusuyoruz arada sirada kuzenlerim ile konusuyorum o kadar.
Kardeşim sen birine bulaşmazsan yolunda adam olursan sana neden bulaşsınlar. Yav hemde bir şey yapmıyorlar ki. Max birkaç tane bilgini gönderiyorlar bu yani sende polise gidip şikayetçi oluyorsun ya da dalga geçiyorsun bunlar bende de var diye. Yolunda adama bulaşmıyorlar ben görmedim en azından.Bana da olacak diye endiseliyim hocam.
Hocam okulda vs. sosyalleşin kendinize bir günlük rutin oluşturun sonra zaten günlük hayatın akışı ve stresiyle bu konu aklınıza neredeyse hiç gelmeyecek.
@brn6161 eğer çok konuşmak istiyorsan, arkadaş istiyorsan profilime mail bırakabilirim, oraya mesaj atabilirsin.
Aklına takılan bir şey olursa sor bana konu açıp veya özelden her hangi bir platformdan her şeyi anlatırım sana bir şey yapamıyorlar korkmanı gerektirecek bir şey yok.Yok hocam gerek yok sağ olun Allah razi olsun dusunceniz yeterlidir artik boyle olursa bunlari okuyup rahatlarim bunlarin bir şey yapmadiklarini.
Hocam gibi benlede iletişim kurabilirsiniz dilerseniz. Sesli/yazılı sohbet olarak anlatırım.Aklına takılan bir şey olursa sor bana konu açıp veya özelden her hangi bir platformdan her şeyi anlatırım sana bir şey yapamıyorlar korkmanı gerektirecek bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.