Panel bayiliği gerçek mi?

• Konuyu başlatan brn6161
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 83
  • Görüntüleme 956

brn6161

Centipat
Makaleler
6
Screenshot_20260320-210923.jpg

Screenshot_20260320-210918.jpg

Screenshot_20260320-210631.png

İcim kötü oldu @Bayram Reis @k0zm1k hocalarim bu gercek mi? Tek bunda var, umarim gercek degildir.

2 yıl önce fivemde büyük bir nonwl serverın ortaklarındandım. Nerdeyse her şeyimiz tamdı developerdan tut tasarımcımıza kadar. günde min 30 max 140 kişiye kadar aktiflik görüyorduk satışlarımız güzeldi.

Server oturmaya başladıktan 2 ay sonra rakip server mı desem başka insanlar mı desem birileri discorddan özelden yazmaya başladılar bütün ortaklarıma ve adminlere işte packinizi verin,serverınızı kapatın başka isimde açın vs vs vs. Biz aldırış etmedik tek tek hepimizin kimlik bilgilerini ailelerimizin bilgilerini vs bildiğin bütün sicilimizi bize atıyorlardı kendi serverlarında "icraat" diye kanal altında paylaşıyorlardı. Evime 1-2 kere sipariş geldi konuştum firmayla bir daha adresime sipariş gelince otomatik iptal ettirdim. 1 kere polis geldi ifade için karakola bile gitmedim evde konuştuk durumu açık açık anlattım her şeyi gösterdim polislerle bildiğin sohbet ettik geri gittik. Tabi bunlar olurken bana yaptıklarını hala "icraat" adı altında paylaşıyorlardı. Bende hala onlarla dalga geçmeye devam ediyordum yaşları çok küçük olduğu belliydi konuşmalarından, çok uğraşmak istiyorsanız gelin karşıma çıkın diyordum hiç bir şey yapamıyorlardı.

Sonuç ne oldu sıkıldılar tepki vermediğimi görünce saldılar her şeyi. Genelde bunları yapan çoluk çocuk dostum büyük insanlarda vardır ama senle kimse uğraşmaz emin ol. Uğraşsa bile yapabilecekleri sınırlı. Yok üstüne şirket açmak yok başka şeyler yapmak yok kredi çekmek bunlar basit şeyler değil (bana bankalar kredi vermiyor çekerlerse işime gelir :D ). Başına böyle bir şey gelirse engelle geç takma kafana.

Kimsem olmadigi icinde olabilir mi? Kimse konusmuyor tek bayramda koyde vs konusuyoruz arada sirada kuzenlerim ile konusuyorum o kadar.

Bilmiyorum hocam şu an durumum iyi merak etmeyin ilerleyen zamanda tekrar gelecek diye korkuyorum o kadar.

Dışarı çıkmak için birine ihtiyacın yok dışarı çıkmaz ve sosyalleşmez isende kimsen olmayacak.

Kimsem olmadigi icinde olabilir mi? Kimse konusmuyor tek bayramda koyde vs konusuyoruz arada sirada kuzenlerim ile konusuyorum o kadar.
Hocam okulda vs. sosyalleşin kendinize bir günlük rutin oluşturun sonra zaten günlük hayatın akışı ve stresiyle bu konu aklınıza neredeyse hiç gelmeyecek.

Bana da olacak diye endiseliyim hocam.
Kardeşim sen birine bulaşmazsan yolunda adam olursan sana neden bulaşsınlar. Yav hemde bir şey yapmıyorlar ki. Max birkaç tane bilgini gönderiyorlar bu yani sende polise gidip şikayetçi oluyorsun ya da dalga geçiyorsun bunlar bende de var diye. Yolunda adama bulaşmıyorlar ben görmedim en azından.

Yok hocam gerek yok sağ olun Allah razi olsun dusunceniz yeterlidir artik boyle olursa bunlari okuyup rahatlarim bunlarin bir şey yapmadiklarini.
Aklına takılan bir şey olursa sor bana konu açıp veya özelden her hangi bir platformdan her şeyi anlatırım sana bir şey yapamıyorlar korkmanı gerektirecek bir şey yok.

Aklına takılan bir şey olursa sor bana konu açıp veya özelden her hangi bir platformdan her şeyi anlatırım sana bir şey yapamıyorlar korkmanı gerektirecek bir şey yok.
Hocam gibi benlede iletişim kurabilirsiniz dilerseniz. Sesli/yazılı sohbet olarak anlatırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı