Konu olan kız ile sürekli görüşüyorduk ve samimiydik. Ondan hoşlandığım için çıkma teklifi ettim. Ancak nazikçe reddedildim. Bana arkadaşlığımızın bozulmayacağını söyledi. Açıldıktan 10 gün sonra takipten çıkardı ve bu sırada okullarda kapandı. Neyse en azından engellemedi dedim. Bunun üzerindende 15 gün geçtikten sonra engellendiğimi fark ettim. Bu konuları normalde ChatGPT ile sohbet ederek yapıyorum ancak GPT'nin de çözemediği bir durum vardı.
Kızın beni engellediğini düşünüyordum çünkü arama motorunda kullanıcı adını yazınca bir sonuç alamıyordum. Ancak DM alanındaki sohbet arama yerine tıklayınca adı ile beraber profil fotoğrafı vb. çıktı. Engelleseydi kullanıcı adının "Instagram kullanıcısı" olması gerekmez miydi? Profiline girince kullanıcı adı vs. gözüküyor, takipçi, gönderi, takip ettikleri gözükmüyor.
Neyse aradan biraz zaman geçti. Yine profilini görmek için girdiğimde takipçisini vs. görebildiğimi fark ettim. Yani profilli tamamen normal gözüküyordu. 5 dakika geçmesiyle bu sefer profil fotoğrafı, kullanıcı adı vs. gitti ve sadece Instagram kullanıcısı olarak gözüktü. Bundan 1 gün sonra yani bugün ise sadece takipçi, takip ettikleri ve gönderi sayısı gözükmüyor. Diğer her şey sapasağlam. Durum nedir? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.