Ama profili çıkıyor yine. Sadece kullanıcı adını tam yazınca çıkıyor. @KİNGSEMİH @tavuk_sevdalısıTabii ki kısıtlayabilir.
Ama profili çıkıyor yine. Sadece kullanıcı adını tam yazınca çıkıyor. @KİNGSEMİH @tavuk_sevdalısıTabii ki kısıtlayabilir.
Ama profili çıkıyor yine. Sadece kullanıcı adını tam yazınca çıkıyor. @KİNGSEMİH @HakanKara382
Ama profili çıkıyor yine. Sadece kullanıcı adını tam yazınca çıkıyor. @kingsemih @tavuk_sevdalısı
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.Bak kısıtlamayı engelleme gibi düşünme. Öyle yazınca çıkar. Instagram algoritması kısıtla yapınca kısıtlanan kişi için( bu durumda sen oluyorsun) onu önerilenlere çıkarmaz, aramak istediğinde aynı şekilde hesabını eksiksiz bir biçimde yazman gerekir.
İşte 9 tane yazımca çıkmıyor. Kullanıcı adını eksiksiz tam yazınca çıkıyor.Hocam o kadar abartılacak bir şey degil ha 9 tane yazmissin ha 10 tane.
1. Özel hayatım sizi ilgilendirmez. Sorduğum soru ile verdiğiniz cevap bambaşka.Engel yediysen lütfen o kişiye ulaşmaya çalışma. Exin falansa zaten hiç yazma, ikiniz de başka yola.
Peki sizce diğer hesapta neden öyle? Kullanıcı adını tam yazınca çıkıyorda diğer türlü çıkmıyor?Benim konuşmayı kestiğim bir arkadaşım anlamayacağımı düşünüp 1 hesabından engellemiş. O hesaptan en son 1 yıl önce konuşmuştuk, bazen inip bakıyorum profil resmi görünüyor, hesabın üzerine tıklayınca kayboluyor. Hesabının kapatıldığına emin olduğum birkaç kişi de var, onların fotoğrafı veya ismi asla görünmüyor. Yani karşıdaki kişi engellerse DM'den resmi görünebilir hatta saçma ama sizi engelledi, 3-5 ay sonra profil resmini değişti, o bile görünebiliyor, herhalde Instagram'ın açığı.
Peki sizce diğer hesapta neden öyle? Kullanıcı adını tam yazınca çıkıyorda diğer türlü çıkmıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.