Instagram'dan engellenildiği nasıl anlaşılır?

Ama profili çıkıyor yine. Sadece kullanıcı adını tam yazınca çıkıyor. @KİNGSEMİH @HakanKara382

Bak kısıtlamayı engelleme gibi düşünme. Öyle yazınca çıkar. Instagram algoritması kısıtla yapınca kısıtlanan kişi için( bu durumda sen oluyorsun) onu önerilenlere çıkarmaz, aramak istediğinde aynı şekilde hesabını eksiksiz bir biçimde yazman gerekir.

Bak kısıtlamayı engelleme gibi düşünme. Öyle yazınca çıkar. Instagram algoritması kısıtla yapınca kısıtlanan kişi için( bu durumda sen oluyorsun) onu önerilenlere çıkarmaz, aramak istediğinde aynı şekilde hesabını eksiksiz bir biçimde yazman gerekir.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.

Hocam o kadar abartılacak bir şey degil ha 9 tane yazmissin ha 10 tane.
İşte 9 tane yazımca çıkmıyor. Kullanıcı adını eksiksiz tam yazınca çıkıyor.

Engel yediysen lütfen o kişiye ulaşmaya çalışma. Exin falansa zaten hiç yazma, ikiniz de başka yola.
1. Özel hayatım sizi ilgilendirmez. Sorduğum soru ile verdiğiniz cevap bambaşka.
2. Ulaşmaya çalışmıyorum. Ulaşmak istesem bu 2 dk mı bile almaz.
3. İstediğim yola giderim. Yol benim.
4. Ex’im de değil. Yakın arkadaşım.

Benim konuşmayı kestiğim bir arkadaşım anlamayacağımı düşünüp 1 hesabından engellemiş. O hesaptan en son 1 yıl önce konuşmuştuk, bazen inip bakıyorum profil resmi görünüyor, hesabın üzerine tıklayınca kayboluyor. Hesabının kapatıldığına emin olduğum birkaç kişi de var, onların fotoğrafı veya ismi asla görünmüyor. Yani karşıdaki kişi engellerse DM'den resmi görünebilir hatta saçma ama sizi engelledi, 3-5 ay sonra profil resmini değişti, o bile görünebiliyor, herhalde Instagram'ın açığı.

Benim konuşmayı kestiğim bir arkadaşım anlamayacağımı düşünüp 1 hesabından engellemiş. O hesaptan en son 1 yıl önce konuşmuştuk, bazen inip bakıyorum profil resmi görünüyor, hesabın üzerine tıklayınca kayboluyor. Hesabının kapatıldığına emin olduğum birkaç kişi de var, onların fotoğrafı veya ismi asla görünmüyor. Yani karşıdaki kişi engellerse DM'den resmi görünebilir hatta saçma ama sizi engelledi, 3-5 ay sonra profil resmini değişti, o bile görünebiliyor, herhalde Instagram'ın açığı.
Peki sizce diğer hesapta neden öyle? Kullanıcı adını tam yazınca çıkıyorda diğer türlü çıkmıyor?

Peki sizce diğer hesapta neden öyle? Kullanıcı adını tam yazınca çıkıyorda diğer türlü çıkmıyor?

Ben o durumu bazı büyük hesaplarda da görüyorum. Mesela 2 milyon takipçili hesap, kendisi adına açılmış fan hesapları bile var ama adının bir kısmını yazınca fan hesapları çıkıyor, kendisi çıkmıyor, tam adı yazınca kendisi çıkıyor. Algoritma sorunu, hesabın spam yemesi, bilmediğim bir gizlilik ayarı veya başka bir sebebi olabilir tam bilemiyorum. Yani herhalde random hesaplar beni kısıtlayamayacağına göre böyle dediğim gibi sebeplerden birisi olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı