Rehber Engellenmesine rağmen Google Chrome'da nasıl uBlock Origin kullanılır?

Biraz araştırdım. Eklenti çalıştırılarak kullanılabiliyor ama onda da Chrome şirketiniz tarafından yönetiliyor uyarısı veriyor. Sıkıntılı bir durum olabilir diye tekrar eski haline çevirip uBlock Origin Lite kullanacağım. Şirket tarafından yönetiliyor kısmını güvenli bir şekle çevirebileceğimiz bir yöntem varsa yapalım yoksa Lite ile devam edelim.

uBlock Origin'i tekrardan kullanabilmek için Brave tarayıcısına geçmeniz gerekmektedir. Brave uBlock Origin'i desteklenmektedir ancak uyarmakta fayda var. uBlock Origin artık güncelleme almadığından ileride uBlock Origin Lite, AdGuard gibi alternatiflere yönelmek gerekebilir.

Son düzenleme:
Bu Lite versiyonunda Twitch reklam engelleme yapmak için yapılan ayarlama yapılabiliyor mu?

Az önce baktım uBlock devre dışı kalmış kaldırdım. Chroma eklenmedi tekrar. Sonra arama yaptım. UBlock'tan 2 adet var. Aşağıdaki linktekide aynı onu kurdum devam ediyorum.

uBlock Origin artık manifest v3'te çalışmıyor. Onun yerine manifest V3 destekli olan uBlock Origin Lite sürümünü kullanmanı tavsiye ederim. uBlock Origin Lite - Chrome Web Store orijinal yayıncısı dışındaki eklentiyi kullanmanı tavsiye etmem. Güvenlik sorunlarına yol açabilir.

kurdum bakalım nasıl olacak
adblock vardı her sitede işe yaramıyordu
yotube da kasıyordu.

Brave'de uBO kullanmaya gerek yok. Dahili reklam engelleyicisi uBO seviyesinde başarılı çalışıyor. uBO için en iyi çözüm Firefox. Lite sürümü orijinali kadar iyi değil.

Brave'de uBO kullanmaya gerek yok. Dahili reklam engelleyicisi uBO seviyesinde başarılı çalışıyor. uBO için en iyi çözüm Firefox. Lite sürümü orijinali kadar iyi değil.
uBlock Origin için Firefox tabanlı tarayıcıyı önermekte haklısınız ancak Chrome tabanlı tarayıcılarda kullanılabilecek en iyi alternatifler uBlock Origin Lite ve AdGuard olacaktır. Şahsen daha çok AdGuard'ı önermekteyim. uBlock Origin Lite işini görüyorsa kullanılabilecek bir eklentidir. İlla en iyi reklam engelleyicisini kullanmaya gerek yok.

evet UBO lite bazı reklamları engelleyemiyor.
youtube da başarılı.
brave deneyecem.

Ben bu brave den bir şey anlamadım
google web mağazasını kullanıyor ve nerdeyse google ile aynı yapıda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…