Engelleyen kıza yazılır mı?

Aslında o an, sizden ilk adımı beklemiş. Siz de ilk adımı atmamışsınız, kız resmen zorlamış :D Genelde kızlar ilk adımı atmaz. İstediğini alamayınca da engellemiş, kötü niyetli bir engelleme olduğunu sanmıyorum. Şansınızı deneyin, hayatınızın merkezine koymadan takılırsınız. Direkt de resti çekmek olmaz.

Hocam günüm çok güzel geçti. Sanki yıllardır arkadaş mışız gibi konuştu. Sürekli sevgilim yok falan vurguladı 😂 bugün açılmayı düşünüyorum. Eğer red yersem devam etmeye gerek yok. Hiç yoktan deneyebiliriz.

Dağıldıktan sonra yazacaktım kıza, arkadaşlarım yazma dedi. Otobüse binmek için yürürken kız bir anda çok alakasız bir yerde karşıma çıktı. Bende yazmalıyım diye düşündüm.
Hocam sonuç ne oldu ayıptır sorması çok merak ettim😂.

Aslında o an, sizden ilk adımı beklemiş. Siz de ilk adımı atmamışsınız, kız resmen zorlamış :D genelde kızlar ilk adımı atmaz. İstediğini alamayınca da engellemiş, kötü niyetli bir engelleme olduğunu sanmıyorum. Şansınızı deneyin, hayatınızın merkezine koymadan takılırsınız. Direkt de resti çekmek olmaz.

İlk defa bir kız hakkında böyle yazıdğınızı gördüm hocam :D

@Teddy Magnus, her kızı aynı kefeye koymak doğru olmaz ve toplumumuzda genel bir algı olarak kızlar ilk adımı atmaz diye bir algı var. O yüzden erkeklerin adım atması beklenir, ilk adımı atan kız göremezsiniz pek.

Kızdan hoşlanıyorsan söyle gitsin. İnan içini kemirmekten daha iyidir ve çok rahatlayacaksın. Hatta buraya yazdıklarını ona söyleyebilirsin. Ben o zamanlar senden hoşlanıyordum ama utandığımdan diyemedim falan vb. Kim bilir belki o da senden hoşlanıyordur.

Katılmıyorum.
Katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı