Engelli araç alımı için öneri

Mehmetemirilgin

Hectopat
Engelli raporu sayesinde ÖTV indirimli araç alacağız. Üst sınır 330.800 TL limiti biraz aşabilir fiyatı aşağı çekebiliriz. Bu fiyata kadar alabileceğimiz arabaları pek bilmiyorum piyasada bir sürü araç var. Öneride bulunabilir misiniz?

Alacağımız araç sıfır olmak zorunda, onu göz önünde bulundurun, ikinci el alamıyoruz.

2 ay önce arkadaşa bakmıştık. Bize söylenen modelleri belirteyim ancak dediğim gibi 2 ay önceydi fiyatlar ve donanıma,motora, bayiiye göre değişebiliyor bunlar. Skoda Kamiq, Skoda Octavia, Seat Ibiza, Toyota Corolla, Opel Corsa, Volswagen Golf ve Passat (en baz modellerdi ve muhtemelen kalkmıştır), Honda Civic, Kia Sportage.

2 ay önce arkadaşa bakmıştık. Bize söylenen modelleri belirteyim ancak dediğim gibi 2 ay önceydi fiyatlar ve donanıma, motora, bayiiye göre değişebiliyor bunlar. Skoda kamiq, Skoda octavia, Seat ıbiza, Toyota corolla, Opel Corsa, Volkswagen golf ve Passat (en baz modellerdi ve muhtemelen kalkmıştır), Honda civic, Kia sportage.

Aslında ÖTV matrahları yükseltilmişti bu sayede sıfır araçların fiyatları daha 1 hafta önce falan düşmüştü eğer gerçekten 2 ay önce ise Passat bizim için iyi bir opsiyon. 2 ay önce olduğuna emin misiniz?

Aslında ÖTV matrahları yükseltilmişti bu sayede sıfır araçların fiyatları daha 1 hafta önce falan düşmüştü eğer gerçekten 2 ay önce ise Passat bizim için iyi bir opsiyon. 2 ay önce olduğuna emin misiniz?
Evet, Ankara'daki Doğuş Oto'da Passat 1.4 motorlu en baz donanımlı olanı verebileceklerini söylemişlerdi. Manuel mi otomatik mi bilmiyorum. T-roc'ta dahildi ve arkadaş ona bakıyordu. Birkaç gün sonra (temmuz başı gibi) gittiğimizde, fiyatların güncellendiğini, ellerinde kalmadığını söylediler. Sonraki gelecekleri sorduğumuzda dahil olmaz vs. demişlerdi.

Bayiilerin pek işine gelmediğinden bu durum, işinizi kolaylaştırmayabiliyorlar. Her ay fiyatlar "güncelleniyor" yani üzerine bir 5,10 ekleniyor en az. Ona göre düşünün derim. Arkadaşa alamadık arabayı, dedesi üzerine alacaktı. Bu saydığım modellerden benim en çok beğendiğim Octavia oldu. Onda da bayii kendisi ekstra indirim yapıp engelli grubuna dahil ettiğini söyledi.

Bayiiye göre değişiyor. Birde malum satışlar hala iyi durumda, Honda'da araç yetişmiyor dediler. O nedenle engelli indirimi kullanmayan müşterilere daha öncelik veriyorlar gibime geldi benim görüşüme göre.

Volkswagen T-Roc öneririm ama eğer sert plastik olmasını ve koltuk derisini kafanıza takmazsanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı